VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Dag 7 - Vänner

Av vintervild - 7 december 2010 11:30

Jag är inte en särskilt social person och har svårt att närma mig andra människor. Egentligen så är det att tanken på att någon vill vara vän med mig är helt absurd, jag är ju hemsk?

Som tur är så tycker alla inte det, och jag börjar så sakta ändra på bilden av mig själv.


Jag har några vänner, vi träffas inte ofta men hörs emellanåt för en fika, en konsert eller en fest. Vi kan prata om det mesta och jag värderar dem högt.

Jag behöver inte så många fler.


Min bästa vän är älsklingen, hur förutsägbart det än låter. Vi spenderar ju nästan all tid när vi inte är på jobbet tillsammans och han känner mig bättre än jag ibland. Lite skrämmande faktiskt.

Han vet när jag är sur (även om han inte förstår varför), han vet alla små gester som får mig på gott humör och han vet mycket väl hur han kan driva mig till vansinne, men utnyttjar sin krafter till gott. Nästan alltid.

Jag älskar honom, och ännu mer för att han är min bästa vän.

 
ANNONS
 
Anette

Anette

7 december 2010 11:37

Hejsan!!

Hittade dig på bloggportalen och jag måste säga att jag förstår dig har också lite svårt att närma mig andra och framför allt lita på andra för dom har sårat mig dom som kallade sig mina vänner. Men om du vill är det bara att skriva till mig på min blogg jag lämnar inte ut det du har skrivit till någon det stannar hos mig.

Kram Anette

http://attlevamedvark.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se