VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Dag 6 - Katter och hundar och andra djur

Av vintervild - 6 december 2010 13:30

Jag är en hundmänniska i grund och botten, har alltid varit. Familjen skaffade hund när jag var fyra år och det var kärlek vid första ögonblicket.

Innan dess hade vi katt och jag kan inte säga att jag saknade dem alls när de försvann. Det var hund för hela slanten.


Vi hade fåglar hemma med, mamma har fortfarande två stycken nymfparakiter. Pappa är inte så förtjust i dem, men han har inte riktigt något val.

Själv gav jag upp fåglandet för länge sedan, de skräpar ner och låter mest.


Ett tag medan jag bodde själv hade jag orm, en majsorm. Han fick inte flytta med när jag och älsklingen flyttade ihop, i valet mellan ormen och älsklingen så vann älsklingen. Känns som att jag gjorde rätt val.


Sedan skaffade vi kotten, och han är söt men inte så social. Är vaken på nätterna och springer och gömmer sig så fort någon kommer in i köket. Har inte hjärta att göra oss av med honom, han är ju så bedårande.


Katt skulle jag aldrig ha, till älsklingens stora sorg. Jag var helt emot katt tills förra sommaren då det spratt till i huvudet och jag ville ha katt. Nu! Så vi letade reda på katten på blocket och några veckor senare så flyttade hon hem till oss.

Missen kom utifrån i somras, inte planerat på något vis. Men uppskattad, åtminstonde av mig. Älsklingen vill gärna bara ha en katt.


Jag vill ha en hund eller tre, men med jobb på heltid (som det förhoppningsvis blir snart) och resväg dit så hinns det inte med. Men jag hoppas på en flock någon gång i framtiden.


Minst fem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se