VinterVild

Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Tankar om rätt och fel

Av vintervild - 6 december 2010 10:00

Jag hade två katter bedvid mig i sängen i morse, en fluffig kattboll vid kudden och en mindre fluffig misseboll vid magen. Det kan jag nog vänja mig vid :)


Gårdagen ja... Det började bra, relativt. Städade hemma, mkt intressant, slängde saker som borde slängts för månader sedan och gjorde lite lagom juligt. Sedan dags för pole!


Jag blev lite fundersam när jag väntade på att klassen skulle börja, de flesta såg ut som riktiga nybörjare och jag funderade på om jag lyckats komma på fel dag. Jag hade hamnat rätt som tur är, men jag tror att vissa inte riktigt var redo för Nivå 2. Storlek har inget med saken att göra, man kan vara väldigt stark och smidig även om man väger en hel del mer än man borde, men så var inte fallet här. Får väll se om några faller ifrån på vägen, det verkar som att vissa "bara" tränat hemma på egen hand och några kom från andra studior.


Hur som helst så fick vi börja lära oss corkscrew, en bakåtsnurr. Jag kom runt, men det såg nog inte så graciöst ut än :P Men något att jobba på.

Vi fick även lära oss standing fireman, eller klättring med snurr som det kallas. Jag har redan tjyvtränat den på egen hand så jag visste principen, men nu skulle vi upp i pole sit och det var lite krångligare. För att inte säga mer smärtsamt, mina fötter fick både blåmärken och skavsår. Aj.

Tills sist provade vi på cross knee release och jag fick lite bilder :) Inte så läskigt som det ser ut, men det krävs massor med muskler.


Stretch 2 var en annan historia. Jag hade börjat känna mig lite vig och smidig efter några veckor med Stretch 1, men nu var jag tillbaka på ruta ett igen. Och börjar det kännas dåligt så tar min usla självkänsla över och jag jämför mig med de andra, mycket vigare, personerna och blir till en flodhäst i mina tankar.

Kände mig mycket låg när jag gick hem, som en heffaklump.


Nu känns det bättre, lite sömn och gos gjorde susen, och nu är jag taggad att stretcha järnet själv. Ingen stretch den här veckan, Nelle är i Tokyo, så jag ska vara mycket bättre nästa gång vi ses. Jag ska!


Ingen OP i veckan heller, kommer att få abstinensbesvär. Måste ordna plats till en egen stång på något vis...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se