VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 december 2010

Dag 2 - När jag var liten

Av vintervild - 2 december 2010 09:45

När jag var liten så var jag blond, blåögd och extremt tjejig. Älskade rosa, klänningar, hästar och annat fluffigt. Mitt rum var inrett i rosa och jag hade massor med My Little Ponys och Barbies.


Jag hade en livlig fantasi och lekte mycket med migsjälv och mina låtsasvänner. Stod aldrig still och gjorde illa mig väldigt ofta. Men jag överlevde.


Somrarna spenderades på mosters gård med kusiner och alla djuren och vi sprang runt fritt överallt, i skogen, på ängarna, i ladugården. Bodde på fäboden ibland utan el och rinnande vatten med korna i skogen och hade det underbart som man har när man är liten.


Jag fick många gräsfläckar och skrubbsår på knäna om somrarna.


Jag har inte så mycket att tillägga, jag minns inte så mycket. Har svårt att minnas det mesta, men jag tror nog att jag var lycklig.

Somrarna hos moster är det jag värderar mest, alla barn borde få bo en sommar eller två hos kor, hästar och andra djur med skogen runt knuten och gräs överallt. Jag tror att allt skulle bli så mycket bättre då.


Fjällkor hos moster, anno 2010

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se