VinterVild

Direktlänk till inlägg 2 december 2010

Dagen efter

Av vintervild - 2 december 2010 08:45

Gårdagen var trevlig och jag hade riktigt kul för en gångs skull. Tidigare så har jag mest längtat hem och funderat över när jag tidigast får gå utan att det verkar oartigt. Men inte igår.

Visserligen så gick jag tidigt eftersom vi ska dyka ikväll och jag vill inte vara allt för trött, men det var ett val och inte ett tvång från tigern.


Maten var ok, tror att carnivorernas mat var bättre än min men jag klagar inte. Lyckades dock inte hejda demonerna när klänningen började spänna åt så det mesta kom upp igen. Jag känner mig alldeles för tjock för mitt eget bästa...


Vägde mig i morse, vägde 3 kg mer än senast och fick panik. Tankar snurrar runt och planer görs upp och kasseras. Just nu vet jag inte hur jag ska hantera allt. Jag får lämna det en stund.


Idag stress och dyk om jag inte fegar ur. Men trots allt så känns livet helt ok just nu. Jag är nöjd (fast tjock).

 
ANNONS
 
Zenia

Zenia

2 december 2010 11:16

Jag vet att det är väldigt personligt och svårt att ta åt sig av men du är inte det minsta tjock!! Tänk på att muskler också väger mer och nu när du tränar pole bygger du muskler :) jag gick upp ett par kilo när jag började träna pole och jag var lite nojig i början men sen insåg jag att jag bara fått muskler jag inte haft innan.

http://www.zeniamelina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se