VinterVild

Direktlänk till inlägg 1 december 2010

Sammanfattning

Av vintervild - 1 december 2010 10:30

Har shoppat lite julklappar nu på morgonen, men det finns en risk att de kommer efter jul. 5-7 veckors leveranstid från USA. Jaja, får väll bli januariklappar då :)


Annars är det svårt att komma på bra saker, ska prata med söta syster på lördag om vad hon vill ha och vad hon tycker att mor och far ska få. De är alltid svåra att köpa till, och de saker de uppskattar börjar bli lite uttjatade nu.

Hoppas syster har någon idé.


Älsklingen är svår att köpa till han med, speciellt som han aldrig önskar sig något. Jag har några funderingar på saker, får se vad det blir i slutändan.


Dagen är helt ok än så länge, kall men trevlig. Hade gärna kunna sova några timmar till när klockan ringde, men det kan jag rätt så ofta.

I eftermiddag/kväll så har vi julaktivitet med jobbet, ska på Golden Hits för middag och show. Tror det kan bli kul, och god mat är alltid uppskattat. Hade iofs gärna sett att det var på en fredag, morgondagen kommer att bli ganska trött, men man kan inte få allt. Tyvärr.


Förkylningen går åt rätt håll, fortfarande snuvig men det kan jag vara ett tag. Men ingen feber och inget ont någonstans. Jag kom lindrigt undan den här gången *peppar peppar*


Det ser ut som att iskylan kommer att släppa till imorgon så det blir nog dyk. Måste bara ordna med logistiken, och jag har fortfarande inte orkat sätta på ringsystemet korrekt. Det behövs om jag ska ner i kallt vatten i mörkret.

Älsklingen ser verkligen fram emot det iaf, men han är delvis fisk...


Ångesten är ok, varken mer eller mindre än vanligt. Jag försöker låta bli att ge tigern för mycket utrymme, just nu går det ganska bra.

Ganska.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se