VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 4 november 2010 21:37

Älsklingen är inte hemma än, men idag orkar jag inte vara uppe och vänta. Ska ta ut linserna och stupa i säng så snart som möjligt, är verkligen omöjligt trött nu.


Var hos mamma och fick massor med god mat, tog med mig hem till älsklingen med så han har lite mat när han behagar komma hem. Duktig flickvän, jag vet.

Sen tog jag en snabbspringrunda runt kvarteret och var så trött att det blixtrade till i huvudet hela tiden. Mindre skoj...

Ingen sovmorgon blir det imorrn heller, tvingade mig att ringa till gyn och fick en återbudstid tio i nio i stora staden så det blir till att pallra sig upp i ottan igen. För en bra sak, men inte det minsta kul för det.


Nu ska jag mata djuren och sedan sova. Älsklingen får komma när han kommer, idag är även elefanter och tiger för trötta för att bry sig.

ANNONS
Av vintervild - 4 november 2010 13:31

Dagen släpar på och jag har inte somnat än, men under massagen innan lunch så var det nära. Inte många timmar kvar, och jag ska försöka få något gjort men det kommer nog att bli svårt.


Ska hem till mamma efter jobbet och äta tacos och träffa brorsönerna. Kanske får jag mina födelsedagspengar från bror med, men jag är skeptisk. Får nog vänta till jul eller så innan jag ser dem, men jag tycker om min bror ändå. Har ju bara en.

Ska egentligen rida ikväll, men all min lust, ork och motivation gällande ridningen har blåst bort och jag vill helt enkelt inte så jag stannar hemma. Igen. Skulle ändå antagligen bara somna och ramla av hästen.

Kanske tar en löptur efter middagen, inte så farligt om jag somnar i spåret.


Måste ringa läkare och boka tid, har fått ovälkommet besök i de nedre regionerna och de receptfria läkemedlen hjälper inte när det kommer till mig. Jag vill inte, har ännu inte träffat på en gynekolog som är trevlig, men har inget val. Kommer att krevera av sexbrist annars, både jag och älsklingen.

Och så är det bra ångestträning.


Har jag hört.

ANNONS
Av vintervild - 4 november 2010 08:45

Är så extremt trött idag att det nästan är komiskt, jag undrar hur jag ens ska överleva fram till lunch.

Får skylla mig själv, somnade alldeles för sent igår för jag väntade på att älsklingen kom hem, men en kväll utan kärlek är ingen kväll.


 

En Evergladesalligator attackerar mitt glas!


Imorgon får jag sova lite, lite längre...

Av vintervild - 3 november 2010 21:53

Älsklingen har inte kommit hem ännu så jag sitter i soffan med en snart ren katt bredvid mig. Missen är ute, han är sur för att den goda maten är slut och han måste nöja sig med mjukmat.


Jag har tränat och tittat på "House", min nya följeserie för tillfället. Enkel och spännande emellanåt och så har jag redan sett allt av de serier jag verkligen tycker om som "Criminal Minds", "CSI", "Big Bang Theory" och "Buffy" bland annat. Läste om en ny zombieserie, den kanske kan vara något?


Jag har läst ut "Heidegger and a Hippo" och kommit fram till att jag måste läsa den igen för att riktigt förstå. Det brukar vara så med filosofi så jag ska låta den sjunka ner lite och läsa om den, om det går. Vissa böcker går att läsa om, andra inte. Det är nog det ultimata beviset på hur bra en bok är, om man är villig att läsa den igen eller inte. Jag har blivit besviken mer än en gång när jag försökt läsa om en bok och inser att magin är borta.


Just nu läser jag "Coraline and Other Stories" av Neil Gaiman. Jag har sett filmen och har läst nästan allt annat han har skrivit, men det är första gången jag läser "Coraline" och blir inte besviken. Synd bara att den snart är slut, ibland önskar jag att jag läste långsammare, men jag vet av erfarenhet att Neil Gaiman kan man läsa om och om igen. "Neverwhere" och "American Gods" är två av mina mest vällästa böcker och varje gång är som att läsa dem för första gången.


Jag borde sova, men det är svårt när jag vet att älsklingen kommer när som helst. Jag fungerar inte riktigt som jag borde...

Av vintervild - 3 november 2010 19:34

Har hittat till Fototriss och så här ser det ut hos mig just nu...


På väg till jobbet, precis utanför lägenheten 

I parken innan jobbet 

Utsikt precis utanför jobbet

Av vintervild - 3 november 2010 12:46

Längtar hem till soffan nu, dagen är för långsam och lång för att jag ska orka vara vaken längre. Men har inget val och är faktiskt glad över att jag har ett jobb och orkar gå till det och göra saker. Perspektiven ändras med erfarenheterna.


Det betyder inte att tigern ligger på latsidan, tvärtom. Det finns massor med saker som den kan morra och ryta åt, mitt liv är fullt av potentiell tigermat.


Det är dags att planera och betala Filippinernaresan. Vi reser med Prosafari så allt är ordnat där nere, men resan ner och hem måste vi fixa själva och det kan bli både långt, krångligt och dyrt. Förra året så fick vi byta flyg tre gånger innan vi var framme både dit och hem och det vill jag inte vara med om igen.

Sen är det inte gratis heller, varken resan eller safarit och det ger mig ännu mer ångest. Jag är uppväxt med att det är viktigt att ha en buffert på kontot, och nu när den bufferten krymper mer och mer så ökar ångesten. Älsklingen är mer för att leva ur hand i mun och sparar för att spendera, önskar att jag kunde bli lite mer som honom.


Samtidigt så vet jag att det är värt det, att få komma bort och bara vara även om tiden innan är jobbigt. Får spara och leva på havregrynsgröt fram tills dess helt enkelt, när jag väl kommer ner så blir allt perfekt.

 

Jag o M på en strand i Sipalay 2010


Och går världen under på grund av inga sparpengar så får jag leva med det.

Av vintervild - 3 november 2010 08:38

Det börjar kännas i kroppen och huvudet att jag jobbar mer och går upp tidigare på morgnarna, väckarklockan lever farligt nu för tiden. Men bara en morgon kvar den här veckan, sedan får jag sova lite längre.


Open Pole igår, fick sällskap och det var riktigt trevligt. Lyckades få igång min musik med, vet inte om de andra uppskattade det men de klagade inte iaf. Finns ju värre musik än "Fever Ray".

Tränade på cradle och hela korreografin. Vet inte om jag lyckades så mycket bättre med cradle, men jag börjar inse vad som måste göras. Det svåra är bara att lyckas göra det.

Tränade layback med:


Inte perfekt än, men jag ramlade iaf inte ner


En bit kvar innan jag kan kalla mig expert, rumpan ska upp och handen på stången närmre kroppen. Men jag är på väg (notera de fint pointade fossingarna!).


Längtar tills på fredag och fortsättningen.

Av vintervild - 2 november 2010 13:30

Det börjar bli mörkt ute nu, solen från imorse har försvunnit bakom moln och snart går den ner med. Passar mitt humör rätt så mycket, ångesten har växt på sig i takt med att dagen har gått, men jag kämpar med näbbar och klor så att tigern inte vinner. Inte så enkelt som det ser ut.


Ska träna på Open Pole i eftermiddag. En tjej från min grupp lovade att komma med så vi ska ses klockan fem. Får se om hon kommer eller inte, skulle vara kul om hon gjorde det men jag är inställd på att bli ignorerad så blir jag inte besviken. Bäst att förvänta sig det värsta.


Jag har anmält mig till Nivå 2 som börjar första veckan i december, och Stretch nivå 2. Kanske kommer Nivå 2 vara svårt, men då går jag den två gånger. Jag måste satsa lite och nybörjarkursen vill jag inte gå igen.

Stretch är jag lite mer osäker på om jag ska gå nivå 2 eller inte, men jag anmälde mig till den. Ska prata med Nelle på söndag, det är säkert inga problem om hon tycker att jag ska byta, men det är perfekt om jag kan gå den för då har jag båda kurserna samma dag och slipper resa så mycket. Och får mer tid till Open Pole.


Nu mer te och lite jobb, tigern ska veta vem som bestämmer!

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se