VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 8 november 2010 10:15

Det var den dagen. En titt på min ekonomiska situation retade upp tigern till max och nu sitter jag här och försöker komma ihåg att andas medans tigern ryter i mitt öra och elefanterna hoppar rep.


Det krävs all min styrka att bara stanna kvar och inte fly hem och gömma mig under täcket. Hur jag ska få något gjort idag är bortom mig.


Det var länge sedan ångesten var så här stark, jag hade nästan hunnit glömma hur det kändes. Nästan.

ANNONS
Av vintervild - 8 november 2010 08:45

Kallt ute idag, missen ville ut imorse men ångrade sig efter två minuter och kom in i värmen igen. Han verkar nöjd och blir mer och mer innekatt.


Spelningen med Einstürzende NeubautenCirkus igår var bra, men inte underbar. Jämfört med spelningen på Berns sist så verkade de äldre, tröttare och mindre engagerade, men det kanske bara var jag.

Jag insåg att jag håller på att bli gammal när jag kom med en biljett för parkett, men smet in på en ledig sittplats så fort jag fick chansen. Minns dagarna då man gjorde allt för att komma ner på golvet, det var tider det.


Jag stannade inte hela tiden heller, gick när första extranumren började. Jag var alldeles för trött, frös som en hund och hade ont i hela kroppen. Bättre att gå när det är som bäst.

Kom hem till katten, missen och kotten, älsklingen var och jobbade.

Kom i säng alldeles för sent.


Bilder finns, Fototriss har tema Cool den här veckan och vad är coolare än Blixa och EN? Inte mycket, så det kommer en fototriss från gårdagen snart.

ANNONS
Av vintervild - 7 november 2010 14:00

Jag lyckades komma förbi Skogskyrkogården igår innan spelningen, jag och resten av Stockholm. Det förtar lite av känslan av frid när det är massor med folk, hundar, barnvagnar och bilar överallt, men det var vackert ändå.


Kom inte så långt på kyrkogården, den är ju gigantisk, men fick se minneslunden och irrade mig sedan bort från folket in på en kolsvart och nästan folktom del med gravstenar. Hade kunnat stanna kvar hur länge som helst.


 

Gravsten med vacker utsmyckningJag älskar kyrkogårdar, älsklingen är inte så road av min besatthet men följer snällt med om vi är ute och reser. Jag vill gå på alla som finns, och skulle kunna stanna precis hur länge som helst.


Jag är alltid respektfull, går inte i minneslunden (fy på alla som gör det!) och råkar jag gå över en grav ber jag alltid om ursäkt. Även de döda har känslor.


 

En del av minneslunden


Jag tände ett ljus för morfar och farfar som tittar ner på mig, för N som dog alldeles för ung och B, hennes fostermor, som följde efter. För alla hundar där uppe som leker och väntar på att jag ska komma, min älskade Madonnavovve som jag saknar så att det gör ont även efter alla dessa år.


Jag tänder alltid ljus, och jag vet att det är uppskattat.


 

Detalj från minneslunden

Av vintervild - 7 november 2010 10:16

Konserten igår var magisk, Neubauten är ett underbart liveband och verkar ha väldigt kul på scen. Det kan man inte säga om alla artister, tyvärr...


Det var en kort spelning igår, de spelade låtar som sällan eller aldrig spelats live, bland annat min favorit "Ein Seltener Vogel" som jag faktiskt hörde första gången på "CSI". De har bra musik ibland.


Lite bilder från konserten, som jag olovandes tog:


Finns det någon coolare än Blixa? Tror inte det.Hela Einstürzende Neubauten


Ikväll blir det ännu mer EN, en lång spelning på Cirkus väntar. Blixa nämde något om tre timmar igår...

Av vintervild - 6 november 2010 16:05

Snart dags att göra mig iordning för kvällen. Inte för att det kommer att hända något mer än spelningen, jag har ingen att gå med och ingen jag känner ska vara där vad jag vet. Skulle ha träffat L där, men hon ska tydligen inte gå fick jag vet av hennes pojkvän, typ, via Facebook. Tycker hon kunde sagt något själv.


Men det blir nog kul ändå, även om det hade varit roligare att dela med någon. Älsklingen frågade jag inte ens, EN är inte hans favoriter så han hade inte kommit ens under mordhot.


Det är bara synd att det är alla helgons dag idag, jag kommer inte att kunna åka till kyrkogårdarna häromkring och titta på ljusen som jag brukar. Hinner inte innan, har ingen bil efter, och jag vet inte ens hur sent efter blir.


Nu dusch, har varit duktig och sprungit idag.

Av vintervild - 6 november 2010 09:06

Sov bra men alldeles för kort. Kanske tar en lur på soffan om en stund, eller sover middag innan dagens spelning. Har svårt att sova länge i sängen, min rygg blir på alldeles för dåligt humör.


Gårdagens Pole var kul som alltid, min trötthet rann av mig så snart jag kom in genom dörren till studion och jag kämpade mig svettig under hela passet.

Vi lärde oss en enklare variant av cradle, med split grip istället för base pole grip (eller om det heter baseball grip, jag är väldigt osäker faktiskt). Lättare att komma upp, men inte lika snyggt. Vi fick även träna på att göra "vanliga" cradle med raka ben för att lära oss principen. Så nu blir det hårdträning på cradle framöver!

Vi fick lära oss en ny snurr, chair spin. Enklare än cradle så man kände sig väldigt duktig vilket säkert var meningen. Självförtroende gör mycket för utvecklingen.

Lite utveckling av koreografin och stretch innan passet var slut alldeles för tidigt. Pratade med min instruktör Moa lite snabbt med, hon trodde att jag inte skulle ha några problem på Nivå 2 så jag hoppas att hon har rätt.


Imorrn dags för stretch och träning innan. De har utökat Open Pole-tiderna på söndagar så jag och min gruppkompis ska träffas klockan tre och träna. Längtar redan, pole dance är beroendeframkallande.


Ikväll Einstürzende Neubauten!Can't wait!

Av vintervild - 5 november 2010 21:45

Dags för trötta flickor att sova nu, jag har fått alldeles för lite sömn den sista veckan.


Imorrn och på söndag är det dags för Einstürzende NeubautenSödra Teatern och Cirkus, det måste jag vara utvilad inför.

Av vintervild - 5 november 2010 12:58

På onsdag så har jag och min psykolog dejt. Skrämmande. Idag gick vi igenom vad vi, eller rättare sagt jag, ska göra. Han ska bara observera och leka min bror (det hade blivit för olustigt om han skulle vara min pojkvän) medan jag gör grovjobbet.

Jag har ångest redan nu.


Det vi har planerat är att jag ska gå till en av klädaffärerna och leta efter en klänning till något påhittat event. Jag ska be om råd, vara jobbig, be om ny klänning, ny storlek och även hitta något osynligt fel och försöka få avdrag på priset för det. Och allt utan att falla in i mina säkerhetsbeteenden som att undvika ögonkontakt, pilla i ansiktet, bita på naglarna.

Ni kanske förstår varför tigern morrar högljytt redan nu? Inget av ovanstående skulle jag utsätta mig för på egen hand.


Som grädde på moset ska jag be en okänd person om vägen till ett café eller liknande, och om jag har tur kan jag få en överraskningsutmaning med! Lucky me.


Det är mycket att tänka på. Jag måste fundera på vad jag ska ha på mig eftersom jag gärna använder kläder som ett skydd. Jag ska fundera ut fler säkerhetsbeteenden som jag inte får göra och även övningar att göra hemma. Saker som jag undviker och har undvikit så gott jag kunna i hela mitt liv. Det kommer inte att bli enkelt.

Att gå i KBT är ingen dans på rosor.


Hos gyn gick det bra, läkaren var trevligare än jag mindes från förra gången så det blev en positiv upplevelse. Problemet var vad jag trodde, fick medicin för nu och även för eventuella framtida gånger.

Vi hoppas på det bästa.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se