VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 15 november 2010 13:00

Huvudvärken vill inte försvinna trots massor med vatten, te och mat. Det börjar bli riktigt jobbigt och irriterande för det gör att jag får svårt att tänka. Vill inte ta tablett heller, ska prova med lite mer vatten först.


Nu längtar jag hem till min soffa för te, bok och lite sova middag.


Har läst ut "Utrensning" nu, den var riktigt bra men slutet var lite abrupt. Inte dåligt, men jag hade velat ha en sida eller två till för att få lite mer substans.

Rekommenderar den hur som helst.


Just nu är det "The Hunger Games" av Suzanne Collins som förgyller mina kommunala resor. Inte så svår, en ungdomsbok men fängslande. Utspelar sig i en framtid i det som en gång var nordamerika.

Jag gillar dystopier och postapokalyptiska böcker så den är i min smak, men den kunde gärna ha fått vara lite mörkare. Mörkare är bättre.


Nu mer vatten, den hemska huvudvärken ska bort!

ANNONS
Av vintervild - 15 november 2010 09:00

Måndag igen. Det är alldeles för många måndagar i livet och alldeles för få fredagar.


Sov ok inatt, men blev väckt några gånger. Först av en fluffig kurrande katt som ville sova bredvid min kudde, ett mycket trevligt sätt att bli väckt på så det gjorde inget. Sen blev jag väckt av ett väldigt högt billarm, två gånger. Första gången smet katten, andra gången kom hon tillbaka och kurrade i mitt öra tills klockan ringde.

Är lite trött idag med andra ord.


Släppte ut missen imorse, han ville prompt gå ut trots att det öste ner. Efter lite tvekan så var han borta en kvart ungefär, sedan kom han tillbaka, helt dränkt. Jag torkade honom, inte populärt, och när jag gick låg han och tyckte synd om sig själv.

De är inte alltid så smarta de små liven.


Min kropp är helt slut efter gårdagens stretch, jag har träningsvärk och kan knappt gå. Jag antar att det är en bra sak i det långa loppet, men just nu känner jag mig väldigt gammal.


Tigern är ganska tyst idag, inte värre än det brukar vara en måndagmorgon. Regnet gör det lite bättre på något sätt, även om det får mig att längta efter böcker och varm choklad och båda är det brist på här på jobbet.

ANNONS
Av vintervild - 14 november 2010 21:00

Sitter i soffan och har huvudvärk, har haft det i några dagar nu. Vet inte vad det beror på, men en gissning är vätskebrist. Jag är väldigt dålig på att dricka vatten, speciellt som jag måste besöka toaletten så ofta om jag gör det.


Idag har jag varit på Open Pole och har stretchkurs med Nelle. Jag är mer slut efter en timmes stretch än jag är av en timmes löpning, jag kunde knappt gå därifrån. Men det artar sig och jag har kommit oändligt mycket längre på sju gånger än jag trodde. Kanske kan jag komma ner hela vägen i spagat nästa gång. Kanske kan det bli bildbevis isf, om jag inte dör innan.


På OP så tränade vi på den nya snurren vi lärde oss i fredags, carousel spin. Rolig och med fart i, men svår om man ska hålla benen rätt (och det ska man).


 

Carousel spin


Vi lärde oss även en ny pole sit som jag inte vet vad den heter, men tanken är att man ska komma från layback och krypa ihop och på så sätt få lite snurr. Inte helt enkelt, jag lyckades komma ett halvt varv en gång. Men bara att träna, träna träna...

 

Ny pole sit


Nu blir det ingen mer pole innan fredag, min kropp behöver vila upp sig lite känner jag, och huvudvärken måste försvinna.


Har varit och firat pappa idag med såklart, jag och söta syster. Gick dit efter träningen och gav en liten presentbok och kanellängd, syster kom med Trisslotter.

Jag köpte en tårta som älsklingen tog med till sin pappa, han borde komma hem därifrån när som helst.


När han kommer ska jag sova, imorgon är det måndag alldeles för fort...

Av vintervild - 14 november 2010 09:15

Gårdagen var ett under av lugn och perfekthet.

Jag väckte älsklingen på ett synnerligen trevligt sätt som kompensation för att jag somnade kvällen innan, sedan frukost och "Fringe" följt av sova lunch.

Älskar att sova mitt på dagen, det känns så extra förbjudet på något sätt.


När jag väl vaknat igen så släpade jag ut rumpan på en långrunda i skogen och hann precis hem innan det blev kolmörkt. Två övergivna bilar hittade jag i skogen med, en hel med lyset på och en utbränd. Jupp, jag bor i ghettot.


En snabb dusch innan vi började med maten som bestod av trerätters som underbara älsklingen kommit på, supergott vin och film.


Efter maten tappade jag upp ett varmt bad med en god bok och vin serverat av älsklingen vid sidan.


Inte ett helt fel sätt att spendera en lördag.


De fyrbenta fick lite lyx de med, vi skar upp köttet som blev över och serverade. Missen tyckte det var roligast att leka med det, men lite slank ner. Det de inte ville ha lade jag ut till utekatterna och det var renslickat i skålen imorse. Gissar på att de inte får så mycket färskt kött.


Ibland är livet näst intill perfekt.

Av vintervild - 13 november 2010 09:45

Gårdagen gick fort förbi, pole efter jobbet och sedan hade älsklingen med sig vin hem vilket resulterade i en snart sovande VinterVild. Jag+vin=sova, speciellt om jag redan är trött.

Älsklingen som hade andra planer blev lite besviken, men jag lovade honom lite rull i sänghalmen idag istället.


Planerna för dagen är obefintliga, ska försöka dra ut min söta rumpa på en löptur i skogen. Till kvällen finns ytterligare en flaska vin att se fram emot och idag ska jag inte somna på en gång.


Tigern är lugn för tillfället, jag antar att den fick en smärre överdos i onsdags. Jag drömmer mardrömmar och underliga drömmar, men sover ganska bra trots det.

Hoppas det håller i sig.


Bjuder på en söt bild på katten som jag tog här om dagen:


Fluffig kattboll i soffan

Av vintervild - 12 november 2010 09:15

Fredag och jag är på jobbet, det känns inte riktigt rätt. Jag tror att det kommer att bli värre på måndag när jag bara har fått två dagar ledigt istället för tre, men det är långt till dess. Jag måste överleva idag först.


Dricker te, tittar på regnet utanför fönstret och har huvudvärk. Vilket säkerligen kan bero på de senaste dagarnas överdosering av Red Bull (men det får ni inte berätta för älsklingen för då slår han mig) så jag får skylla mig själv. Det kan åxo bero på sömnbrist som jag ständigt lider av.


Pole i eftermiddag, det är bara två gånger kvar på kursen nu, tiden går alldeles för fort. Jag har lärt mig massor och vill lära mig massor mer. 5:e december börjar nästa kurs, alldeles för länge till dess i min värld.

Har hittat en trevlig YouTube-kanal med tutorials, brukar fräscha upp minnet och drömma om framtiden där när nutiden blir för påträngande.

Av vintervild - 11 november 2010 21:45

Veganmarshmallowsen var underbara, både de med jordgubbssmak och de med vanilj, fast jag inte gillar vanilj. Men jag dränkte dem i varm sojamjölkchoklad:


Godare än det ser ut även om det verkar omöjligt


Använde min underbara Parismugg som jag köpte i Eiffeltornet och kväver min Parislängtan en aning. Men bara en aning. Vill verkligen åka tillbaka och stanna länge, länge. Helst bo där, men då får jag leva utan älsklingen.


Blandade chokladen med kakao, råsocker och en aning kanel, blev perfekt.


Älsklingen vilar en stund innan jag ska gå och lägga mig, jag kan inte sova om jag vet att han ska gå inom en snar framtid.

Katten och missen är här någonstans och kotten sover. Tigern är lugn för tillfället och jag vill inte reta upp honom genom att tänka på dagen som gått eller dagarna som ska komma.


Det får bli en annan dag.

Av vintervild - 11 november 2010 09:00

Såg missen ute när jag var på väg till bussen imorse, men han såg inte mig. Han ser så liten ut utomhus, och ganska rolig. Svansen är i topp och lite uppburrad, men det som rakades för såret har fortfarande inte växt ut. Måste ta kort någon dag innan det är för sent.


Somnade tidigt igår, dagens prövningar satte sina spår. Blev lite besviken på älsklingen, han blev jättesen och ringde inte ens utan jag fick ringa o kolla när han skulle komma hem. Jag behövde honom igår, åtminstonde ett telefonsamtal.

Han kom och kramade massor när han till slut kom hem, det var skönt.


Idag är jag trött och har helt tappat greppet om vilken dag det är. Eftersom jag var ledig igår så känns det som måndag, men samtidigt fredag. Jag har inte riktigt förstått att jag ska jobba imorgon med, får se hur den dagen går.


Ska handla på Goodstore idag, de har fått in veganmarshmallows! Det är något jag verkligen har saknat, synd bara att vi inte har någon öppen spis till förfogande.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se