VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 24 november 2010 09:30

Kom till jobbet till slut, bussen tog bara en halvtimme längre tid än vanligt. Men ska vara glad över att den inte ramlade i diket på vägen.


Jag älskar att det snöar och blåser, ett liv utan snö är inget liv. Skulle aldrig kunna flytta till ett varmt land där det inte finns snö eller årstider, skulle dö av tristess.

Visst kan jag åka o hälsa på varma länder till och från, ibland behöver man fly verkligheten, men jag skulle inte kunna bo där. Jag vill ha min snö.


Tigern lever. Vaknade när älsklingen kom och lade sig och hade svårt att somna om igen. Missen traskade runt i sängen ett tag och sedan kom katten och lade sig bredvid min kudde. Det var mysigt enda tills missen kom dit och de började bråka, då åkte de ut båda två o dörren stängdes.

Men då var tigern vaken och jag sov oroligt tills klockan ringde halv sex.


Nu är han lugnare, men bara lite. Jag får se hur den här dagen går.

ANNONS
Av vintervild - 24 november 2010 06:34

Kallt och halv snöstorm ute, vad gör jag då? Går upp en timme tidigare och springer 5 km.


Älsklingen kanske har rätt i att det är något allvarligt fel på mig :P


En viss olycka skedde med, inget jag ska gå in på i detalj men äckligt var det och jag hoppas innerligen att det aldrig händer igen...

ANNONS
Av vintervild - 23 november 2010 18:45

Veckans Fototriss är en resa. Kan tolkas på många, många sätt men jag valde att beskriva resan uppför stången.


Man börjar med ett steg, så som alla resor börjar:
Sedan är man halvvägs och är både stolt över att ha kommit så långt och nervös för resten av resan. Och för att ramla ner innan man är klar:
Till sist är man framme vid målet och njuter ett ögonblick eller tre medan man klappar sig själv på ryggen:
Till slut så ska man ner igen, men det är en annan resa.


Om jag fick välja så skulle jag åka på rundresa i Costa Rica med Solresor, djur och natur är mitt gebit.

Av vintervild - 23 november 2010 12:45

Den utlovade snöstormen börjar arta sig utanför mitt fönster. Snön yr och vågorna slår, jag är glad att jag är inomhus och slipper gå ut än på några timmar.


Ska träffa K efter jobbet och låna hennes chokladpralinform. Jag tänkte göra praliner i helgen nämligen. Förra året så blev det inga gjorda av förklarliga skäl, och iår tänkte jag börja i god tid så jag kommer in i det. Risken finns ju att de är slut lagom till jul, men kan alltid göra fler då.


K ska till mina trakter efteråt, kanske kan hon vara snäll och ge mig skjuts, åtminstonde en bit på vägen.


Tigern är marginellt lugnare nu, men inte mycket. Koncentrationsförmågan och motivationen är i botten och jag har lite svårt att formulera tankar. Jag vet vad jag borde göra, ta itu med det tråkiga och få det avklarat, men det känns som att gå i sirap. Jag kommer ingen vart.

Det enda jag gör är att drömma och längta.

Av vintervild - 23 november 2010 08:45

Älsklingen tycker att jag är helt knäpp och är övertygad om att jag inte kommer att komma hem i en del igen från volontärresan. Jag ska nog visa att han har fel.


Har anmält och fyllt i formulär, ska betala bokningsavgift när den kommer i lådan. Info ska det komma med, och förslag på flygbiljett.

Jag är väldigt förväntansfull trots att det är över åtta månader kvar tills jag ska åka. Men jag gillar ju som sagt att planera långt i förväg.


Inte har tigern lugnat ner sig heller, jag har haft jobbig ångest hela natten och den sitter fortfarande i. Hade lite svårt att somna, vaknade när älsklingen kom och lade sig och gick på toa och när jag skulle somna om så malde tankarna om och om igen. Jag kan inte riktigt minnas vad jag tänkte på, men kvarnhjulet snurrade runt, runt, runt.

Elefanterna har lekstuga i magen och hjulet mal fortfarande fast jag inte riktigt tänker på något.

Det är lite jobbigt att vara jag just nu.


Det är segt på jobbet, det jag håller på med är så oändligt tråkigt att jag håller på att dö. Därför så tar det självklart mycket längre tid än det borde, särskilt som jag inte har någon deadline eller något skoj att se fram emot efteråt. Men vad har jag för val?

Av vintervild - 22 november 2010 16:04

...är det bokat.

Av vintervild - 22 november 2010 13:15

Sitter och funderar, i valet och kvalet. Mest kval eftersom det är jag, vad vore livet utan lite ångest?


Funderar på om jag ska anmäla mig till The Big 5 med Volontärresor i juli/augusti. Jag känner verkligen för det och älsklingen är ok med att jag åker iväg utan honom, men samtidigt så känns det ganska impulsivt. Är det jag som vill eller är tigern hungrig? Det är svårt att veta.


Visserligen tror jag att den mesta ångesten just nu ligger i att jag ska ringa och anmäla mig, bara tanken får mig att bli alldeles darrig. Telefoner och jag är inte bästa vänner, långt ifrån.


Jag tror dock att jag kommer att åka, jag känner att jag vill iväg någonstans långt bort och jag vill stå på egna ben. Även om det slutar med att jag faller hårt.

Av vintervild - 22 november 2010 08:45

Gårdagen gick fort. Det var en ok dag, fick oväntat ångestpåslag på tåget in till studion som satt i resten av dagen i varierande skala.

Jag vet inte vad påslaget kom ifrån, det bara slog till helt plötsligt när jag läste min bok. Tigern kanske inte gillar filosofi?


Var ensam på OP igår, S kom varken dit eller till stretchen. Kanske var hon sjuk, men eftersom vi inte bytt nummer så får jag nog aldrig veta. Synd, det var trevligt med en kompis på OP, men jag får väll försöka bli vän med någon när jag går Nivå 2.

Åtminstonde försöka.


Det var segt att träna igår, men jag gick igenom det mesta vi lärt oss hittills.

Tränade lite styrka, men borde tränat mer.

Tittade på de som hade sista klassen på Nivå 2 och längtade tills jag fick göra samma saker.

Klappade tigern.


Stretchen gick ok, mitt ego fick en liten törn men jag försökte låta bli att ta det personligt. När vi gjorde sparkar så tyckte Nelle att en av tjejerna på samma nivå som jag, tom lite lägre, skulle göra den mer avancerade versionen men inte jag. Jag lät inte den helt omotiverade besvikelsen ta över utan gjorde så bra jag bara kunde på den "lägre" nivån och visade i spagaten att jag var bättre. Nu har jag mindre än en handsbredd kvar till mattan på båda benen, den andra tjejen hade mycket längre.

Jag vet, skadeglädjen är den enda sanna glädjen.


Det är OP imorgon och på söndag, samt nästa vecka. Jag ska gå en eller två gånger för att hålla igång lite och kunna stretcha. Lyckas inte göra det hemma, fel sorts underlag och platsbrist.


Om två veckor börjar jag på Nivå 2 samt Stretch 2. Längtar.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se