VinterVild

Alla inlägg under november 2010

Av vintervild - 2 november 2010 09:07

Det känns bra nu, riktigt bra. Sov gott inatt, vaknade knappt när älsklingen kom och lade sig, och hade en katt bredvid kudden ett slag.

Vägen till jobbet var kantad av uppfriskade kyla, frost och vackra träd följt av hett te, inspiration och tillförsikt.


Livet kunde knappt vara bättre.


Ändå undrar jag och väntar på att det ska bli värre, väntar på att tigern ska bli arg och morra och riva och bita. Att det ska bli jobbigt att vakna, jobbigt att leva, att andas. Att den här hösten ska bli lika svart och lång som förra årets som jag knappt minns något av alls förutom mörker.

Och att det kommer kännas värre den här gången för nu har jag längre att falla.


Varför kan jag inte bara vara?

Av vintervild - 1 november 2010 21:21

Älsklingens väska har kommit till rätta, det var en tjej som råkade ta fel och hon var så snäll att hon skickade den i en taxi hem till oss.

Vilket betyder att jag fått det viktiga, Jelly Beans!

 

All mine... Och kanske någon till älsklingen


Fick lite andra presenter; en gullig mugg, en söt alligator att ha i bokhyllan, en skjorta från Ralph Lauren och en mjuk och mysig luvtröja som jag kommer att bo i under vintern.

Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna en sån underbar pojke...

Av vintervild - 1 november 2010 13:01

Älsklingen har landat nu, men hans väska kom tydligen inte fram. Min värsta mardröm när jag är ute och reser är att väskan ska försvinna, hade det hänt mig hade jag varit hysterisk vid det här laget. Älsklingen var bara arg.


Tyvärr innebär det inga presenter till mig för de låg i väskan. Att älsklingen kommer hem är present nog, men söta saker kan man aldrig få för mycket av.

Jag hoppas att den kommer till rätta och att ingen ond tjuv har stulit den.

Av vintervild - 1 november 2010 10:18

Tittade på mitt saldo alldeles nyss, jag förstår inte hur jag lyckas göra av med så mycket pengar så fort utan att veta vad de har gått till. Fast egentligen vet jag; nya skor, halsduk + handskar, vitaminer, diverse.

Det jag inte kan klura ut är när och hur jag blev så dålig på att hålla i pengarna, jag som alltid har varit den ekonomiska av oss syskon. Nu verkar det mest gå åt skogen.


Mitt sparkonto är sinande med, det har halverats på ett år. Inte bara konsumtion, det mesta gick till förra Filippinernaresan, och eftersom jag varit sjukskriven har jag inte kunnat spara så mycket som jag brukade.

Det hjälper inte, ångesten kommer stark varje gång jag tittar på kontoutdraget. Nu kan jag inte sluta att tänka på det.


Det var den dagen.

Av vintervild - 1 november 2010 08:42

Hade svårt att somna igår, så jag gick upp och städade. Ska bli intressant att höra vad min psykolog har för teorier om detta.

Visserligen tycker jag att det behövdes städas för två vilddjur + promenad i skogen =skog inomhus, och sover dessa vilddjur i sängen så blir det mycket skog där med och då måste lakanet städas innan man kan sova. Och golvet för annars så trampar man i skogen och drar upp den i sängen igen.

Av någon anledning tror jag inte att han kommer att se det så.


Jag somnade till slut med en kurrande katt bredvid mig, hon har gått på kurr overdrive ända sedan vilddjuren återvänt hem. Missen har varit ute hela natten och låg inte och väntade i blomlådan imorse som han brukar så nu är jag orolig. Hoppas ingenting har hänt.


Idag kommer älsklingen hem, landar runt lunch. Jag har saknat honom otroligt mycket och är nyfiken på vad han kan ha med sig hem från andra sidan Atlanten.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards