VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 november 2010

Första advent

Av vintervild - 28 november 2010 21:00

Var iväg på OP trots allt, det var jättekul! Men nu längtar jag efter att lära mig nya saker att träna på, att göra samma saker hela tiden är nyttigt men långtråkigt. Bara en vecka kvar nu, längtar...

Köpte mig hotpants med logon på åxo, ganska små så jag måste börja frisera mig i de nedre regionerna. Tror ingen vill se hur vildvuxet det är...


Resten av dagen har jag fixat chokladpralinerna, de står just nu i frysen för sista gången. Ska snart ta ut formarna och slå ut pralinerna. Eftersom jag har tempererat chokladen så borde det gå ganska enkelt, men jag vet aldrig. Ibland får man ta i tills man blir blå i ansiktet.


Har hunnit med lite julpynt med, en stjärna till ska upp sen är det klart. Vi har inte så mycket julpynt, mest saker som ska hängas i fönstren.

Lite glögg och tända första ljuset i adventsstaken ska vi väll hinna med innan dagen är slut med.

Kanske...Uppiffad uteplats

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se