VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

En dag i taget

Av vintervild - 17 november 2010 20:00

Snart börjar nedräkningen...


Julens viktigaste


Julen är inte min favorit, jag får lätt panik och känner mig stressad inför alla måsten. Alla klappar som måste inhandlas, alla människor som måste hälsas på vare sig jag vill eller inte. Jag har inte så lätt för sociala kontakter och att sitta och se glad ut vid ett matbord i några timmar är väldigt utmattande.


Helst vill jag vara borta och i lugn och ro på julen.


Älsklingen och jag spenderade en jul för alldeles för många år sedan i stugan ute i skogen, det var den bästa jul jag haft. I ett kallt och dragit hus med inget vatten, så lite el att proppen gick fem gånger första kvällen innan vi lärde oss vad som kunde vara på samtidigt (praktiskt taget inget) och en tv-kanal att titta på.

Det var underbart.


I år får jag nöja mig med min älskade Bamsekalender och förhoppningen om en lugn jul.

 
ANNONS
 
emelie

emelie

18 november 2010 10:11

ååh jag hade med en katt som hette katten! Klart det bästa namnet :)

http://emeliefrolander.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se