VinterVild

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Sakta uppåt

Av vintervild - 17 november 2010 11:15

Det känns lite bättre nu, fick mina födelesdagspengar från snälla bror (bara fem månader sent :P) så jag är inte helt på bar backe längre. Kan tom köpa lite mat så älsklingen slipper eftersom matkontot ekar tomt just nu. Pengarna tar alltid slut för fort...


Jobbandet går inte så bra dock, står lite still i mitt huvud, men det går bättre än igår iaf. Men eftersom jag gjorde absolut ingenting igår så är allt bättre än det.


Jag har varit modig idag med, pratade med min stackars kollega som fick ta över när jag försvann hastigt och olustigt i vintras. Han frågade hur det var och jag frågade hur det gått med projekten. Något jag tänkt på länge, men inte vågat. Ångestpåslag såklart och jag ville gå, men stannade kvar tills samtalet var över och han gick först.

Tigern morrade, men lugnade ner sig ganska fort faktiskt. Inte helt, men lite grann.

Det gick lättare än jag trodde.


Snart lunch, sen bara halva dagen kvar. Träning efter jobbet, det var ett tag sedan. Längtar till helg och sömn, men har både läkarbesök och psykolog att se fram emot på fredag först.


Och sista polelektionen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se