VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Frysande avslut

Av vintervild - 16 november 2010 09:30

Ingen huvudvärk ännu, yay! Hoppas att det håller i sig. Har visserligen syndat och druckit Red Bull, men den behövdes i morse. Det är inte enkelt att gå upp på morgnarna nu för tiden.


Just nu dricker jag te för det är så kallt på jobbet som vanligt, och försöker att motivera mig till lite jobb. Det jag gör nu är mest administrativt och väldigt tråkigt, inte enkelt att komma igång med andra ord. Men någon måste göra det, och det ser ut som att det blir jag.

Min handledare försöker pracka på mig ett telefonnummer till någon som har lite mer koll, men jag vill inte ringa. Inte såhär. Inte ett långt samtal till en okänd person om okända saker. Jag måste börja försiktigt, ett steg i taget. Att kasta mig ut kommer att sluta i katastrof.


På tal om katter så hade jag en spinnande fluffboll bredvid kudden inatt med. Ytterst trevligt, jag har saknat att ha henne där. Om natten är jobbig så kan jag bara sträcka ut handen och genast få lite kattkärlek.

Jag har ju älsklingen bredvid mig med, men han brukar inte vara så gosig när han sover.


Idag har jag sång för första gången på evigheter och jag ska ta mod till mig att säga att jag vill sluta. Jag har inte gjort det än, utan kört på undvikande istället. Min sånglärare är helt underbar och jag kommer att sakna henne, men det är ingen anledning till att fortsätta med något jag inte får ut något av.

Tigern morrar redan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se