VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Snart extremt

Av vintervild - 15 november 2010 21:20

Min huvudvärk vägrar att ge sig trots att jag gjort allt jag kan för att jaga bort den. Druckit vatten, ätit ordentligt, tagit järntablett. Allt. Älsklingen tror att det beror på för många Red Bull, men jag dricker inte lika många som han o han mår bra.


Kanske har fått hjärnhinneinflammation? Söta syster fick det för några år sedan, inget jag vill prova på.


Publicerade just mitt bidrag till Fototriss. Inte det bästa, men hade jag inte gjort det idag hade det aldrig blivit av. Leker lite med PS med, därav de underliga ljusen här och var på bilderna. Man måste misslyckas innan man kan lyckas :P


Sova nu, mer sömn kanske ordnar upp huvudet (men jag betvivlar det).

 
ANNONS
 
Sasha

Sasha

15 november 2010 22:15

Vinnaren från tävlingen är nu uppe :) Kika in och kolla om det blev du :)

http://sashas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se