VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Obotligt

Av vintervild - 15 november 2010 13:00

Huvudvärken vill inte försvinna trots massor med vatten, te och mat. Det börjar bli riktigt jobbigt och irriterande för det gör att jag får svårt att tänka. Vill inte ta tablett heller, ska prova med lite mer vatten först.


Nu längtar jag hem till min soffa för te, bok och lite sova middag.


Har läst ut "Utrensning" nu, den var riktigt bra men slutet var lite abrupt. Inte dåligt, men jag hade velat ha en sida eller två till för att få lite mer substans.

Rekommenderar den hur som helst.


Just nu är det "The Hunger Games" av Suzanne Collins som förgyller mina kommunala resor. Inte så svår, en ungdomsbok men fängslande. Utspelar sig i en framtid i det som en gång var nordamerika.

Jag gillar dystopier och postapokalyptiska böcker så den är i min smak, men den kunde gärna ha fått vara lite mörkare. Mörkare är bättre.


Nu mer vatten, den hemska huvudvärken ska bort!

 
ANNONS
 
NOVALIE / COMATHRILLS

NOVALIE / COMATHRILLS

15 november 2010 16:37

sv: kan tänka mig att det är jobbigt med pole, men samtidigt vore det ju inte lika roligt om det inte var en liten utmaning :-)

http://comathrills.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se