VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Gårdagen

Av vintervild - 14 november 2010 09:15

Gårdagen var ett under av lugn och perfekthet.

Jag väckte älsklingen på ett synnerligen trevligt sätt som kompensation för att jag somnade kvällen innan, sedan frukost och "Fringe" följt av sova lunch.

Älskar att sova mitt på dagen, det känns så extra förbjudet på något sätt.


När jag väl vaknat igen så släpade jag ut rumpan på en långrunda i skogen och hann precis hem innan det blev kolmörkt. Två övergivna bilar hittade jag i skogen med, en hel med lyset på och en utbränd. Jupp, jag bor i ghettot.


En snabb dusch innan vi började med maten som bestod av trerätters som underbara älsklingen kommit på, supergott vin och film.


Efter maten tappade jag upp ett varmt bad med en god bok och vin serverat av älsklingen vid sidan.


Inte ett helt fel sätt att spendera en lördag.


De fyrbenta fick lite lyx de med, vi skar upp köttet som blev över och serverade. Missen tyckte det var roligast att leka med det, men lite slank ner. Det de inte ville ha lade jag ut till utekatterna och det var renslickat i skålen imorse. Gissar på att de inte får så mycket färskt kött.


Ibland är livet näst intill perfekt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se