VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Flygplanering

Av vintervild - 9 november 2010 22:15

Nu är biljetterna till Filippinerna i april inhandlade, jag köpte till mig, älsklingen och pojken D (får självklart pengar av dem). 1:a april 2011 åker vi till Manila och den 22:a åker vi därifrån. Bara en mellanlandning och kort väntetid. Perfekt. Sedan så måste vi ta oss till och från Cebu med, men det är inga problem. Undrar bara om D har insett vad han har gett sig in på när han valde att resa med mig.


En sak mindre att oroa sig för och samtidigt massor med mer saker att oroa sig för. Jag behöver inte oroa mig för att vi inte ska få biljetter mer, men nu väntar jag oroligt på att pengarna D satte över ska komma in ordentligt, att jag verkligen valde rätt dag och rätt avgångar, att det inte ska bli strejk, storm, vulkanutbrott, rymdinvasion eller något annat som kan hindra avresan. Och få mig inte att börja prata om nedfallande flygplan...


Tigern jobbar för högtryck, med eller utan flygbiljetter.

Det faktum att mitt sparkonto praktiskt taget är länsat gör inte saken bättre, tur att jag ska få pengar av pojkarna.


Förutom Filippinernainfo så var jag på Open Pole idag. Det gick sådär. Fick en liten uppenbarelse om cradle, men annars så var jag inte på topp. Händerna var för hala och resten av kroppen klibbade fast på stången.

Stretchen efteråt gick bättre, kom längre ner i split med höger ben, alldeles själv! Stolt! Kanske kan komma hela vägen ner snart.


Idag var jag mäkta nöjd över mina nya gummistövlar, fötterna var torra och fina. Den långa kjolen ångrade jag dock, den var allt annat än torr när jag kom hem.


Älsklingen åkte till jobbet igen efter infon och jag ska sova. Imorgon får jag nya naglar och det är dagen D med herr psykolog.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se