VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Snöstorm och boklängtan

Av vintervild - 9 november 2010 12:45

Det är storm utanför mitt fönster, snöblandat regn som yr fram. Jag är glad att jag inte behöver gå ut än på ett tag och att jag har både paraply och gummistövlar redo.


Idag är en perfekt dag att vara hemma på, isåfall hade jag druckit te och läst min bok. Neil Gaiman och "Coraline and Other Stories" är utläst, den var bra men novellerna var av lite blandad kompott. En del guldkorn, andra bara sand.


Just nu är det Sofi Oksanens "Utrensning" som ligger i min väska. Helt annorlunda men ändock väldigt bra. Fångar uppmärksamheten med skärvor från olika tider och personer utan att bli slarvigt.

Tror jag ska fortsätta med "Baby Jane" när den här är klar.


Seriemässigt så tittade jag och älsklingen på "The Walking Dead" häromdagen och jag blev frälst! Vampyrserierna som går nu har jag inte mycket till övers för, klarade bara 1,5 avsnitt av "True Blood" innan jag gick och diskade (tacka vet jag "Buffy") men zombier är aldrig fel! Ska se nästa avsnitt så snart vi hinner, livet har en förmåga att komma ivägen.

 
ANNONS
 
katharina

katharina

9 november 2010 16:49

Tack för kommentaren på min blogg om räven.
Det var häftigt att komma den så nära. Lockade den till mig med hundmat ;-)
Fin blogg du har!

http://www.katharinasfunderingar.blogspot.com

 
Sasha

Sasha

9 november 2010 20:42

Storm här också! usch!

Tävling i bloggen nu :)

http://sashas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se