VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Tisdagstankar

Av vintervild - 9 november 2010 08:45

Tigern lugnade ner sig under dagen efter att jag gjort allt som jag inte ska göra; undvika. Men det är svårt att stå ut med ångesten, att acceptera den och bjuda in den när allt jag vill är att bli av med den.

Mycket enklare att falla in i gamla mönster som hjälper för stunden men som gör det värre i långa loppet.


Kom hem till en kväll i soffan med en fysiskt närvarande men psykiskt frånvarande älskling. Jobb och jobb var det enda han brydde sig om, och vi grälade om mat på restaurang. Älsklingens jobb har julmiddag varje år där respektive får vara med, och iår är det skaldjursbuffé. Älsklingen hävdade att jag får lov att stanna hemma medan jag framhöll att om man säger till får jag åxo mat.

Jag mailade och kollade och jag vann. Jag blir trött på honom ibland.


Idag är idag och jag tror att tigern är lika trött som jag, men jag känner hur han gör sina lovar. Jag ska komma vidare idag, jobba mig igenom ångesten och få något gjort även om tigern blir argare än arg. Jag ska (åtminstonde försöka)!


Kanske är träff om kommande Filippinernaresan ikväll med. Hoppas det, då kanske vi kan boka biljetter och ordna.

Jag tycker om när saker är ordnade.

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

9 november 2010 10:27

Usch, jag hoppas verkligen att Tigern håller sig snäll idag!

Jag vet faktiskt inte vad katten min gjort, men vackert är det inte. Just nu hoppas jag bara det är bättre. Oj, lätt och lagom har jag aldrig klarat att äta. Bytte till Lätta och efter några år till Bregott :P så näe, bordsmargarin är inget för mig :P

Fasen vad sugen jag blir på att testa poledancing när jag ser dina bilder. Är övertygad om att det är grymt kul. Tyvärr finns det inte sånt här ännu och en tjockis on the pole känns ju sådär :P Ha ha . Men det ska ändras på! :)

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Gela

9 november 2010 11:01

Hej, hittade hit nyss, kommer gärna igen. Ha en fin tisdag/Gela

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se