VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

Lördagsleisure

Av vintervild - 23 oktober 2010 18:37

Älsklingen är inte hemma än, kommer om 1,5-2 h med mat förhoppningsvis. Jag har lekt hemmafru och diskat och tvättat, men inte dammsugit. Får väll lämna det åt morgondagen, eller tvinga pojken om han skulle vara hemma som omväxling.


Annars har jag inte gjort mycket idag, springtur och tittat på alldeles för många avsnitt av "House". Tittat på kissarna som ligger och gör ingenting, önskat att jag var en katt. Vissa dagar blir så.


 

Söt misse innan svansen blev trasig


Har varit relativt ångestfri idag, vilket iofs kan förklaras av att jag inte utsatt mig för några situationer eller tankar som framkallar ångest. Undvikande. Jag börjar bli riktigt bra på det, tyvärr. Men jag har planerat för utsättande på måndag, ska träffa okända och bättre människor för ett löppass i stan, jag är livrädd redan nu men kommer att må så mycket bättre när det är över. Om jag överlever.


Jag får ångestpåslag bara av att tänka på det, bäst att distrahera mig lite igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se