VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2010

Diverse en lördagsmorgon

Av vintervild - 23 oktober 2010 10:37

Älsklingen jobbar idag, han åkte tidigt imorse och lämnade mig ensam i sängen. Jag överlever nog, men det är lite tråkigt att han är borta en lördag.


Djuren mår bra, ska snart tvätta missens svans och det kommer inte att bli så populärt.

Kotten verkade vara lite dålig inatt, men jag tror att det beror på att han smaskade i sig för mycket grädde igår. Kottar är laktosintoleranta, men han älskar grädde och fick nog en aning för mycket igår.


Har ju glömt att berätta om konserten! Den var underbar    Neil Hannon är perfekt på alla de vis och en konsert med honom är alltid ren glädje. Hade kramp efter att ha lett hela spelningen igenom. Det här kan jag leva på länge...


Pole igår, jättekul men jättejobbigt. Vi var bara tre st så det blev nästan som privatlektion och det klagar jag inte över. Ska komma iväg på Open Pole i veckan och träna hade jag tänkt. Idag blir det löpning om några timmar när frukosten sjunkit ner.


Ångesten är som den är, inte så mycket att göra åt. Överäter (med flit?) så jag mår dåligt och försöker få upp maten igen. Oftast går det inte så jag mår bara dåligt över det jag ätit och måste träna istället.

Varför kan jag inte vara enkel?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se