VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Snö, snö, snö!

Av vintervild - 22 oktober 2010 13:25

Det snöade när jag vaknade imorse, helt underbart! Jag älskar snö, när det är kallt och fruset ute och hela världen lyses upp av månens sken i den gnistrande snön. Mmm.. snö.. Jag älskar iaf snö i början, efter några månader så kan det blir lite långtråkigt, men idag var det så här vackert ute:


 

Ett vinterlandskap


Nu så håller allt på att smälta bort igen, men jag hoppas att det kommer mer snö snart.


Psykologbesök idag gick bra, det känns som att vi gör lite framsteg i myrsteg, men det är väl bättre än inga steg alls, eller hur? Jag ska fundera på sätt att utsätta mig för ångest i lagom nivåer för att sedan bygga på tiden och intensiteten tills jag är botad, eller vad man nu kan kalla det. Åtminstonde så att jag kan hantera min ångest någorlunda, det är en bra sak.


Ska snart till veterinären med missen för att ta bort dränaget, förhoppningsvis så kommer såret att läka bra sen och vi kan släppa ut honom och slippa lyssna på gnällandet :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se