VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Inte enligt planen

Av vintervild - 21 oktober 2010 14:00

Det blev inget jobb idag, min söta rumpa växte fast i soffan och jag klarade inte av att slåss med tigern. Ringde och skyllde på defekt katt, inte en hel lögn, men lite. Han hade klarat sig utan matte, men matte hade inte klarat sig utan missen. Jag är dålig, jag vet, men ibland så orkar jag helt enkelt inte. Det ska bli intressant att se om jag lyckas komma till jobbet på måndag...

Ska på konsert ikväll hur som helst, det kan ingen få mig att missa (även om jag inte är det minsta på humör just nu).

 

Söta kissar som längtar ut


Älsklingen gick till jobbet tidigt idag, klockan var knappt åtta när han försvann ut genom dörren vilket är väldigt ovanligt för att vara han. Jag lyckades sova när han kom inatt, och vi gosade. Jag älskar honom även om han jobbar massor...


Resten av dagen innan jag ska gå kommer bestå av med House på TV, lite tvätt, disk och städning. Måste väga upp för min dålighet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se