VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Den sista dagen

Av vintervild - 21 oktober 2010 09:52

Sista dagen med 50%, skrämmande. Jag har inte kommit till jobbet än, tog en sista sovmorgon och sitter och njuter med en kopp te nu. Det kommer att dröja minst två timmar till innan jag beger mig för jag måste jobba sent ikväll. H och jag ska på The Divine Comedy ikväll, yay! Och hon kommer direkt från sitt jobb så vi ska träffas precis innan och då valde jag att jobba sent istället för att jobba tidigt och komma hem mellan och sedan åka igen.

Ska bli så kul med konsert, det var länge sedan.


Jag har jobbat på min läxa med, det är aldrig kul. Det triggar ju ångesten ännu mer, och det är därför jag undviker att göra den. Flyktbeteende. Men nu har jag varit duktig trots att det resulterade i en väldigt arg tiger som morrar och hotar. Jag hoppas att herr psykolog blir nöjd imorrn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se