VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Onsdagstrött

Av vintervild - 20 oktober 2010 10:51

Hade stora planer på att springa imorse innan jobbet, men efter en titt ut genom fönstret så somnade jag om två timmar på soffan istället. Det börjar bli lite mörkt och kallt för morgonlöp nu, så motiverad är jag tydligen inte...


Missen mår bättre, springer och leker och har svansen i topp. Det är inga problem att få i honom medicinen som tur är och han går nästan med på att tvätta svansen. Men bara nästan, lite nackgrepp måste jag ha på honom för att komma åt.

Han är i onåd med älsklingen, dock. Jag tror inte att missen gillar kattsanden vi köpte sist, den vi brukar köpa var slut så det fick bli en annan sort. Nummer två gör han i lådan, men imorse så kissade han på den nytvättade badrumsmattan så fort den landat på golvet. Sedan så hoppade han ner i badkaret efter att älsklingen duschat, och eftersom vattnet rinner ner så sakta så blev det en väldigt blöt katt. Vem vet, det kanske bara finns en katt hemma när jag kommer från jobbet i eftermiddag...


Motivationen till att gå till jobbet är låg med, jag vet inte hur jag ska klara att jobba längre timmar från nästa vecka. Jag har ju klarat det utan problem tidigare, och de andra klarar det, men jag vet hur det ska gå nu. Hur ska jag hinna allt, hur ska jag orka? Jag orkar ju knappt som det är... Vi får se om jag håller ihop i slutet av nästa vecka...


Pratade med min endokrinolog om mina värden igår, nu är de för höga. Men jag ska ta den högre dosen ett tag till och kolla igen om några månader. En följetong det här...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se