VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Framtidsoro och bakåtsträvare

Av vintervild - 19 oktober 2010 09:22

Åter på jobbet, kom alldeles nyss och ska hoppa lunchen så jag kan komma hem till den defekta missen så fort som möjligt. Vi tvättade såret igår, massor med koksaltlösning, och det verkade inte göra ont alls så han fick väldigt bra smärtstillande. Sedan var han halvt galen hela natten och vi var tvungna att kasta ut båda katterna och stänga dörren för att kunna sova.

Imorse verkade han ha ont igen och fick smärtstillande tillsammans med sin antibiotika innan jag gick och tränade. Nu hoppas jag att det går åt rätt håll härifrån.

Body Pump imorse, får fortfarande ont på samma ställe när jag gör crunches så väldigt lite mage idag. Stretchade ordentligt efteråt, försöker ta med mig det jag lärt mig på kursen så allt blir gjort på rätt sätt.


Jag har lite panik över att jag ska börja jobba 75% på måndag, jag vet inte hur det är tänkt att gå och hur jag ska hinna med. Ska vara ledig på fredagar så måste jobba 8 h två dagar och 7 h två dagar. Det är tre resp. två timmar mer än idag! Och jag hinner ju knappt som det är... Men jag antar att det kommer att gå, det gör ju det för alla andra och så himla speciell är jag inte.

Jag försöker att inte ha panik, men det går inte så bra just nu kan jag säga... När vi satte datumet så kändes det så långt borta, men tiden går som bekant alldeles för fort.


Jag har blivit inbjuden till en inofficiell högstadiereunion med om några veckor. Jag tror inte att jag ska gå, högstadiet var inte min lyckligaste tid precis. Inte mobbad med ord eller slag, men icke-existentiell. Och jag vet hur det kommer att bli för vi hade reunion för några år sedan som jag gick på. De första fem minuterna var alla glada och trevliga och "det är så kul att träffas, jag har saknat dig",  men sen kom de gamla mönsterna fram och jag kan klara mig utan det. En gång i livet räcker.

 
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

19 oktober 2010 10:48

Hej! Det är bara bra med mig. Däremot sviker blogglusten så inga inlägg har det blivit.
Hur är det med dig då? Såg att katten skadat sig :/

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards