VinterVild

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

Trasig katt

Av vintervild - 18 oktober 2010 14:54

Missen har varit hos veterinären idag och fått dränage insatt i såret på svansen. Han tyckte det gjorde ont så han fick narkos och nu vinglar han runt i lägenheten eftersom han vägrar att sova trots att han knappt kan stå på benen. Jag hoppas att han bestämmer sig för att sova snart.

Har fått medicin som han ska få med, med start imorgon. Koksaltlösning inhandlat för rengöring så nu ska söta missen bli frisk. Får bara hoppas att han kan hålla sig frisk med...


Det blev inget jobb för mig idag, när jag var klar med veterinär- och apoteksbesök så var det ingen idé att åka in. Älsklingen är hemma med, men han sitter bara och pratar i tfn så han är inte så mycket sällskap. Funderar på att lägga mig en stund innan yogan.


Tigern har varit lugn på sistonde, jag anar oråd. Den brukar komma tillbaka med full kraft efter en tids lugn så jag bävar för vad som komma skall. Just nu försöker jag bara hålla mig lugn...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se