VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2010

Upptaget

Av vintervild - 16 oktober 2010 17:34

Igår var en fullsatt dag trots att jag inte hade något psykologbesök. Sov alldeles för länge, masade mig ur sängen runt elva. Tog en "morgonrunda", sedan frukost och dusch innan jag handlade innan begravningen som började klockan två. Det var en fin begravning, sorglig såklart... Man förväntar sig på något sätt att människor inte ska dö, men det gör de tyvärr ibland. Jag bara håller tummarna för att ingen i min närhet ska gå bort i förtid.


Efter begravningen hastade jag iväg till ett pole-pass, jättekul! Tyvärr så fick jag ont i skadan igen under passet, men det gjorde inte lika ont som i tisdags och det gick ner fortare efteråt. Vi lärde oss inget nytt, utan tränade på tidigare saker, lärde oss att göra pole sit efter att ha klättrat upp med pole climb först och utökade koreografin.

Fick lite bilder tagna med så jag kunde visa älsklingen och andra intresserade vad jag håller på med:


 

Pole climb 

Pole sit


 

Pole sit utan händer


 

Mitt i en back hook så en aning suddigt


 

Brygga efter back hook


Långt ifrån en expert, men man måste lära sig krypa innan man kan gå...


Älsklingens syster kom förbi på kvällen, vi åt pizza, drack vin och tittade på film och serier. Så var den dagen över...


Idag har jag varit på Chokladfestivalen med K, sedan åt vi lunch tillsammans (snälla K bjöd för jag är pank) och sedan en tupplur hemma. Älsklingen och jag ska ut och äta på fin restaurang ikväll, hans företag betalar och det är snart dags att göra sig iordning. Lagom till vår åttaårsdag som var igår och som jag lyckades glömma bort såklart. Men inte älsklingen, han kom hem med en fin bukett blommor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se