VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2010

Bättre och ljusare

Av vintervild - 14 oktober 2010 12:41

Älsklingen kom hem sent igår med, men jag var på bättre humör. Det kan bero på att han sa redan från början att det skulle bli sent så inga otrevliga överraskningar.


Jag skrubbade golven, lekte med kissarna, lagade lunch och frukost. Började titta på första säsongen av "House" med. Inte min favvoserie, men något ska jag sysselsätta mig med när älsklingen jobbar och jag inte kan träna.

Jag hade tänkt gå upp och springa i morse, men det var alldeles för gosigt att ligga bredvid älsklingen ett tag till så det blev inte av. Låg och myste tills min framställda klocka ringde och då snoozade vi en kvart till. När vi inte träffas så ofta så gäller det att ta tillvara på varje tillfälle. Träna kan jag göra imorrn, har ingen psykolog så jag kan både sova länge och springa en runda utan problem. Det enda tråkiga, i flera bemärkelser, är att jag ska på begravning imorrn med. Föräldrarnas granne som dog nyss ska begravas. Två begravningar på ett år inom samma familj är alldeles för mycket...


Blir lite senare på jobbet idag, vi ska ha interninfo vid eftermiddagsfikat och jag tänkte att jag skulle vara med så jag blir kvar här till fyra ungefär. Ikväll ska jag på ljusparty med mamma, vet inte riktigt vad det går ut på, men det kan bli intressant. Gissar att det involverar en massa ljus iaf.


Längtar till pole imorrn, jag hoppas att skadan har läkt tillräckligt så att det inte gör jätteont. Ska köpa smärtlindring på tub, den vi har hemma har jag tydligen lagt på det där bra stället igen tillsammans med massor av andra saker.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se