VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Irritation

Av vintervild - 13 oktober 2010 11:18

Älsklingen kom hem väldigt sent igår, och gjorde mig väldigt irriterad. Först säger han att han ska vara hemma vid åtta, sedan senast halv elva och sen när jag ringer strax innan elva så har han inte ens lämnat kontoret. Dessutom hade han mage att klaga på att han var tvungen att mata kotten när jag tagit hand om katten, missens sår, tvättat kottefilt, lagat mat, fyllt diskmaskin och diskat alldeles själv. Misstänker dessutom att om jag ska få golvet skurat så får jag göra det själv, trots att han lovat att göra det.

Jag lade på utan puss, tog en sömntablett och sov väldigt gott när han väl orkat masa sig hem.


Jag antar att jag borde vara mer hjälpsam och förstående o allt sånt när han jobbar så mycket, men jag orkar inte. Jag tar hand om det mesta själv, och blir irriterad när han gnäller på småsaker. Såklart är det bra och viktigt att han har ett jobb, men jag vill vara viktigast i hans liv...


Är fortfarande irriterad, och det blir inte bättre av att jag inte kan träna idag pga muskelsträckningen. Hade sett fram emot lite Body Pump, ett bra sätt att bli av med aggressioner, men vill hellre klara av pole på fredag så det blir vila. Kanske tar en löptur imorrn om det känns ok, idag blir det nog soffan för hela slanten.

Undra om jag ska ta med kameran på fredag, kanske kan skaffa mod och be någon av mina kollegor att ta en bild eller två så jag kan visa hur graciös(?) jag är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se