VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

Sömnönskan

Av vintervild - 9 oktober 2010 21:48

Älsklingen är inte hemma än, jag förväntar honom inte innan midnatt. Dagen har jag spenderat görandes just ingenting, hämtat flaskor till imorrn, handlat, tagit hand om väldigt motvillig misse och försökt ordna inför morgondagen, men jag gav upp o tar det imorrn istället med älsklingen.


Vet inte vad jag ska göra nu, mina serier är slut, det är inget på TV o jag orkar inte se en hel film. Kanske dags att sova, behöver sova så mycket nu för tiden...

Missen längtar ut, och katten med, men så länge han har tratt och såret kan bli fult igen så får han hålla sig inne. Men jag har haft sovrumsdörren stängd hela dagen för säkerhets skull.


Känner mig lite håglös och inte alls peppad för dyk imorrn trots att jag har ny torris att prova in. Jag vill mest bara sova, men det hjälper inte någonting och ger ingenting heller. Men jag önskar att jag kunde..


Har läst ut en underbar bok förresten, "Before I fall" av Lauren Oliver. Handlar om Samantha som dör och lever om sin sista dag om och om igen. Underbar helt enkelt, rekommenderas.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se