VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2010

Lathet och defekt misse

Av vintervild - 9 oktober 2010 10:19

Älsklingen jobbar idag och sedan ska han med några vänner på ölmässan. Jag fick följa med, men jag är inte så förtjust i öl och någon måste ju hålla koll på den defekta missen här hemma. Han är inte glad över att ha tratt och att bli kollad på svansen hela tiden, men det är inte mycket att göra åt saken. Det ser bättre ut idag och luktar inte äckligt så det går åt rätt håll. Hoppas det läker fort annars så kommer missen att klösa ihjäl oss i sömnen.

 

Misse som hatar matte och livet. Men mest matte...


Jag är ganska ledbruten efter gårdagens pole, men lycklig. Ha blåmärken överallt och ont i muskler jag inte visste fanns. Men så ska det vara när man tränar.

 

Så här fin blir man efter ett polepass. Sexigt, eller hur?


Det andra benet är lika vackert. Älsklingen bara suckar när han tittar på mig, men jag är lycklig och det är det enda som räknas. Eller ja, så lycklig som jag nu kan bli...


Dagen för mig blir lugn. Ska hämta flaskor till imorrn, handla lite och packa mina dyksaker. Sedan vara hemma och ta det lugnt, kanske sova lite middag och ta ett bad. En dag för bara mig, inget annat...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se