VinterVild

Alla inlägg under september 2010

Av vintervild - 15 september 2010 12:48

Kom nyss till jobbet, ska på teater ikväll och det kändes onödigt att behöva åka hem mellan. Tog med middag att äta innan jag går så allt är ordnat. Dessutom så vräkte det ner när jag vaknade imorse så jag kände mig inte så taggad till att gå upp, utan låg kvar en timme efter att älsklingen lämnat sängen.

Jag ska se "6 mimare 6 levande hästar" på Orionteatern. Inget jag skulle ha kommit på själv, men en på ridningen ville gå så vi är två till som ska med. Den har fått bra kritik, och saker som innehåller hästar kan aldrig gå fel, eller hur?


Något snällare tiger och elefanter idag, men inte mycket. Längtar efter att jag kan träna ordentligt igen, det får lite ordning på mig. Imorgon har jag ridning, men på fredag ska jag bege mig ut i skogen på en långtur. Trodde inte att det var möjligt att få abstinensbesvär av att inte springa, men tydligen så går det.

Ska träffa psykologen på fredag med, då kommer jag att behöva en långtur efteråt...

ANNONS
Av vintervild - 14 september 2010 19:58

Panik just nu. Varför? En tant från sossarna ringde på och bjöd in mig på lite korvgrillning och tal av känd politiker. Eftersom det regnar, blåser och jag redan har röstat så kommer jag inte att gå, men jag fick dåligt samvete över det, över allt och har nu ångest. Normalt? Knappast... Försöker lugna mig med te och kissar, men det går inte så bra just nu.

Älsklingen? Ni kan väll gissa vart han är, tror att ni kommer att gissa helt rätt...


Jag tror förresten inte att katter är så smarta. Släppte nyss ut missen (han hade blivit förlåten av älsklingen och fått komma hem igen) trots att det regnar. Han sprang rakt ut, skakade på sig, funderade en stund. Gick ut på gräset och blev förvånad över att det regnade där med, funderade en stund. Gjorde en blixtattack mot syrénbusken och blev mycket besviken när det regnade även där och när jag öppnade dörren kom han in snabbare än blixten.

Det hindrade honom inte från att vilja gå ut igen en halv minut senare. Puckokatt.


Men söta är de hur som helst.  Kattboll  Smält katt


ANNONS
Av vintervild - 14 september 2010 09:26

Det blev en tidig morgon idag, gick på morgonpasset Body Pump 06.45 Ibland så kan jag vara hurtig, och det var riktigt trevligt så fort jag vaknat till ordentligt. Dessutom så kom jag till jobbet i vanlig tid runt nio så jag behöver inte jobba längre. Det enda är att jag glömde att ta med lunch, jag får leva på smörgås, te och frukt idag helt enkelt.


Missen är i onåd hos älsklingen. Jag vet inte exakt vad som hände, men jag vaknade inatt av krasch och klirr och när jag gick för att besöka toaletten så var älsklingen arg och missen utkastad. Jag var alldeles för trött för att ta reda på exakt vad som hänt, får fråga ikväll. Missen syntes inte till när jag gick, jag hoppas att han mår bra och vågar komma hem igen.


Jag måste sätta upp en plan om hur jag ska bekämpa tigern innan den blir alldeles för stark. Jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja och hur långt jag ska gå. Jag måste be älsklingen om hjälp, men det är svårt när han jobbar så mycket och det är oftast när jag är ensam som tigern känns som störst och hungrigast. Det är så svårt att låta bli att mata när den ryter och jag har massor med tigermat framför mig...


Älsklingen satte ner foten om resan förresten. Jag vill alltid bestämma och planera i förväg, helst skulle jag vilja boka allt redan idag även om vi inte ska åka förrens i november-december. Älsklingen är inte sådan, och nu har han bestämt att det är hans resa och han bestämmer vart vi ska åka och när och jag får vacker vänta. Otroligt stressande för mig, men samtidigt väldigt nyttigt. Men jag hoppas att han bestämmer sig innan jag börjar klättra på väggarna.

Av vintervild - 13 september 2010 12:05

Tigern vann och jag är snart ett par skor rikare. Fan. Jag skulle ju vara starkare än så här...


Men skorna är snygga.


 

I utbyte mot min själ


Tror ni man kan slå ihjäl en tiger med dem?

Av vintervild - 13 september 2010 09:54

Igår var en lugn dag, inte mycket blev gjort. Sov alldeles för länge, åt långsam frukost och tittade på massor med film med älsklingen som var hemma hela dagen utan att jobba för en gångs skull. Jag hade nästan glömt hur det kändes... Jag sprang en kort runda med, både foten och halsen överlevde så jag hoppas att jag kan springa längre imorgon eller på onsdag. Idag blir det yoga.

Nu sitter jag på jobbet och försöker komma igång, som vanligt på måndagar. Under tiden jag har varit borta har jag lyckats glömma bort allt som jag höll på med, samt skapa en ny fobi för att komma hit som jag var tvungen att bemästra. Jag överlevde.


Jag har varit lite gnällig och självömklig på sistonde. Det är skönt att få vara ibland, men blir väl så irriterande i längden inser jag faktiskt själv. Inget vettigt kommer ur det och ingen vill lyssna på det i all oändlighet. Dags att försöka ta mig i kragen och sluta gnälla och börja agera istället. Vilket är otroligt mycket lättare sagt än gjort, men värt ett försök. Jag kan inte mer än misslyckas, eller hur?

Av vintervild - 11 september 2010 22:08

Älsklingen är inte hemma än, men han lovade att komma hem vid elva. Han hade blivit övergiven av sina arbetskollegor så han har varit ensam hela dagen så han är inte lite sur på dem. Hans chef hade dock fått väldigt dåligt samvete över det hela, med rätta, så han sa att om älsklingen och jag åker någonstans i några dar så betalar han. En kortresa till en Europeisk stad i höst skulle inte vara fel, även om jag tror att just Paris är uteslutet.


Idag har jag roat mig med att titta på "Super Size Me" och "Children of Men". Väldigt bra filmer båda två men på olika sätt. Och ingen är någon som älsklingen skulle vilja se så det var bra filmer att se medans han var ute och slet för brödfödan   


Jag berättade förresten för älsklingen vad psykologen och jag kommit fram till igår, och även om jag inte förväntade mig att han skulle säga emot så hade jag hoppats på lite sympati. Han bara tittade på mig och sa "Men det visste vi ju redan". Visserligen sant, men jag ville bara ha en kram och lite "Jag älskar dig hur du än är". Vilket jag iofs vet att han gör, men det är trevligt att höra det ibland. Även om det är svårt att förstå varför, jag är allt annat än enkel att älska.


Tigern har morrat hela dagen, speciellt när ett par skor som jag har spanat inte inte längre fanns i min storlek. Jag hade inte tänkt köpa dem innan nästa lön hur som helst, men så fort jag såg att de var slut i rätt storlek så började tigern morra för fullt och jag fick panik. Vilket visar hur skadad jag är...

Av vintervild - 11 september 2010 14:10

Är ensam med djuren nu igen, älsklingen var tvungen att jobba idag för han hann inte klart med allt igår. Han kom hem istället... Så nu leker jag hemmafru igen och tvättar duntäcke med tennisbollar. Får se hur det går.


Var med mamma och söta syster och firade mormor på förmiddagen, hon fyller 84 år idag. På det datum som aldrig kommer att glömmas bort på grund av många händelser i världen.

Mormor minns nog inte att vi har varit där, men hon blir väldigt glad när man kommer förbi trots att hon inte minns varför. Fick påminna många gånger att det var hennes födelsedag och hon blev lika glad varje gång. Man får vara glad för det lilla med Alzheimers.

När vi var där så ringde söta systers kompis, hennes mamma hade precis dött efter att ha varit svårt sjuk i cancer sedan årsskiftet. Väntat, men lika sorgligt för det. Hon fick beskedet en vecka efter att fosterdottern som bott där från sju års ålder gått bort i leukemi, 21 år gammal.


Det känns som att många omkring dör eller är sjuka, vet om många bekanta och välkända namn som har cancer eller någon annan potentiellt dödlig sjukdom. Jag bara hoppas att det inte kommer att slå mot någon i min närmre krets.


Pratade med K idag med, första gången sedan de kommit hem. Ångesten släppte (även om jag inte varför jag hade den till att börja med), mycket för att hon är en så jordnära och trevlig människa. Hon kan berätta om alla underbara saker de såg och gjorde utan att få det att verka skrytsamt. Varför kan inte jag vara en sån bra människa?


Längtar tills förkylningen är borta och foten bra, vill ut och röra på mig ordentligt. Det kanske får ordning på mig.

Av vintervild - 10 september 2010 23:13

Älsklingen är inte hemma ännu, återigen en lång dag på jobbet. Han ringde vid åtta o sa att han skulle vara hemma vid tio, sedan ringde han tjugo i elva och sa att han skulle vara hemma till midnatt. Jag hoppas han kommer då, jag håller mig vaken så jag hinner krama på honom lite innan sovdags.


Idag har jag fördrivit tiden med tv och film, har hunnit se på "The Usual Suspects" (även om jag redan sett sista kvarten och visste hur den slutade) och "Hierro". "Hierro" var riktigt bra, och inte en film som älsklingen skulle vilja se så det var en bra film att se när jag var ensam. Har även varit duktig och badat kotten, som motvilligt blev ren. Hade en plan på att klippa gräset med, men förlängningssladden strejkade så det får bli en annan dag.


Sitter och tittar på bilder ifrån när vi var i Paris för två år sedan. Jag älskade staden från första början och vill gärna åka tillbaka, älsklingen var mer svårflirtad och klarar sig utan återbesök. Men jag kan nog övertyga honom...


                 

Katakomberna, underbart ställeInget Paris utan EiffeltornetJim Morrisons gravEn vacker gravÄven en djurkyrkogård besöktesÄlskade Notre Dame 

NikeSvart svan i Botaniska trädgården  Mer kyrkogård, jag älskar kyrkogårdar

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se