VinterVild

Alla inlägg under september 2010

Av vintervild - 19 september 2010 18:36

Pralinkurs avklarad, fina praliner finns hemma nu. Två sorter som jag kan äta med, de andra två får älsklingen äta :)


 

Lingontryffel i vit chokladbägare, kakaorullad nougat, marmorerad vaniljtryffel och chokladdoppad blåbärsmarmelad.

ANNONS
Av vintervild - 19 september 2010 08:16

Ska iväg på kurs nu, K hade inte fått någon läskig afrikansk sjukdom som tur är :) Hade gärna stannat kvar i sängen några timmar till, men man kan inte få allt här i livet.


Gårdagen förflöt lugnt, träning på förmiddagen och inte mycket alls på eftermiddagen. Jag och älsklingen började spela ett nytt spel som jag hoppas att vi kan roa oss med länge framöver, och det tar bort tankarna från ångesten. Extra bonus.

Hinner inte blogga när älsklingen är med, tycker bäst om att göra det i lugn och ro utan att han tittar på.


Återkommer med praliner   

ANNONS
Av vintervild - 17 september 2010 22:36

Älsklingen ska vara hemma hela helgen, yay! Visserligen så ska jag vara borta på söndag, jag och K ska gå på chokladpralinstillverkningskurs. Om hon inte är sjuk, hon mailade i måndags och sa att hon var sjuk och jag har inte hört ngt sedan dess trots att jag har SMS:at. Måste ringa och kolla imorrn så hon inte fick med sig någon mystisk bakterie från Sydafrika.


Idag har jag varit en liten gris matmässigt. Inte mycket matigt eller nyttigt har slunkit ner, bara godis, chips och mer godis. Det finns förvånansvärt mycket godis att äta när man är vegan, vilket inte är bra för midjemåttet. Tur att jag ska iväg och träna imorrn, och hålla mig borta från sötsakerna.


Älsklingen halvsover i soffan och kissarna har dött någonstans. Jag ska gå och lägga mig med, är trött och behöver sova. Men inga mardrömmar, jag tar de andra 15%:en tack.

Av vintervild - 17 september 2010 17:04

Idag känns det bättre. Oförskämt mycket bättre och jag har ingen större förklaring.

Vaknade efter en mardröm (visste ni att 85% av drömmarna man har är mardrömmar? Psykologen berättade det för mig) med massa ångest och var inte så peppad att gå till psykologen men gick ändå. Vi kom inte fram till något nytt idag, han tycker att jag är svår att ha koll på så han vill att jag ska ta en dag och skriva ner vad jag gör och känner en gång i timmen. Det får bli imorgon, då är jag hemma och så blir det gjort utan stress.

Min psykolog är lite förvirrad, han mindes inte vad vi gjorde förra gången och jag tror att han tycker att jag är lite jobbig eftersom jag inte passar in i en mall. Vi får se hur det går, vi har två möten till bokade och sedan får vi se.


Efteråt kändes det bättre, inte sämre som jag trodde. Gick hem och svidade om och begav mig ut i spåret. En mil sprang jag, och det var jättehärligt. Efter en dusch och lite TV åkte jag och handlade åt oss och kissarna så nu har de fått den goda maten och ligger mätta och belåtna någonstans.

En av tjejerna från gruppen jobbade i djuraffären, men jag vet inte om hon kände igen mig. Jag nämde inget iaf, det är svårt att veta vad jag ska göra eller säga i sådana situationer. Eftersom alla kommer häromkring så finns det ju alltid en risk att träffa på dem här och var, men det får bli en fråga när det sker.


Jag har shoppat idag med, för min egen skull och inte för att mata tigern. Det börjar ju bli kallt och otrevligt ute så jag beställde en kappa som jag haft ögonen på länge. Fick låna från mitt sparkonto, men det hade jag redan räknat med så det kändes inte jobbigt. När jag ändå var i farten så blev det en tröja, en kjol och ett par hot pants med. Collateral damage ;) Hade jag köpt skor däremot så hade det varit för tigerns skull, han verkar gilla skor.


Nu ska jag vila och njuta av att det känns bra och försöka låta bli att överanalysera livet, vilket kommer att bli lättare sagt än gjort...

Av vintervild - 16 september 2010 19:05

Jag börjar att lugna ner mig lite nu, men det är långt ifrån bra. Har lyckats äta middag, dricka te och köra diskmaskinen. Jag har funderingar på att komma ut och springa lite, men det känns som ett oövervinnerligt hinder just nu. Jag får se, jag får se...


Katten gör sitt bästa för att hjälpa matte döda tigern:

 

Dö tiger, dö!


Min tiger är oftast inte så liten och söt, men jag uppskattar att hon försöker.


Det var skorna som kom förresten, och de är mycket snyggare i verkligheten. Sköna med, och inte det minsta vingliga. Längtar tills min onda fot är bättre så att jag kan använda dem.


Fin tigermat


Älsklingen är inte hemma än, vet inte när han kommer hem, så det är jag och djuren hemma. Jag hoppas att han kommer i tid så att vi hinner gosa ordentligt, jag behöver det idag.

Jag bävar inför psykologmötet imorrn, som jag mår nu så kommer jag att må tusen gånger sämre efter mötet. Jag vet att det är bra att gå dit, men min motivation är mindre än noll, jag orkar inte ta itu med mer ångest just nu. Det är tillräckligt som det är...

Av vintervild - 16 september 2010 15:37

Panik. Panisk panik. Var tvungen att gå från jobbet en timme tidigare än planerat, det gick helt enkelt inte stanna kvar. Nu har jag suttit i soffan nästan en timme och insett att det inte går att rida idag, så jag har precis ringt återbud. Sa att jag var sjuk, och det stämmer ju. Sjuk på diverse sätt, bara inget fysiskt.

Jag vet att det är att mata tigern att stanna hemma istället för att bege mig till stallet, men bara tanken på att lämna huset får mig att vilja gråta.


Jag vet inte vad jag ska göra åt tigern idag, att mata den kommer inte att hjälpa, inte ens för stunden, och jag håller på att bli galen. Fullständigt...

Av vintervild - 16 september 2010 10:56

Torsdag idag, för mig som fredag eftersom jag är ledig imorgon. Jag längtar efter att ha det lugnt, tills efter ridningen är klar och jag kan sjunka ner i soffan alldeles nyduschad framför ett dåligt TV-program. Det är kul att rida, men det tar mycket energi av mig och jag längtar tills det är över.


Det är segt på jobbet, har inte så mycket att syssla med och min handledare är inte här. Är hungrig med, men minst en halvtimme till lunch och jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med under tiden. Jag är så van vid att vara produktiv och trots att jag inte kan så känns det fel att inte vara det. Jag är avundsjuk på de som orkar, de som kan ha många bollar i luften och utföra saker som gör skillnad varje dag. Just nu försöker jag bara hålla fötterna på jorden.


Letar efter lite bra restauranger, älsklingen har ju fått ett restaurangbesök med mig som bonus av sin chef, men vi kommer aldrig iväg. Tror jag ska försöka få till något till nästa helg, sen ska älsklingen bort i några dagar på utbildning i utlandet och då får jag klara mig själv. Så då behöver jag lite god mat innan han beger sig, så blir det inte lika tomt.


Ska försöka andas nu, och få något gjort kanske.


Kanske.

Av vintervild - 15 september 2010 21:48

"6 mimare 6 levande hästar" var verkligen underbar. Hästarna var jättefina och lydiga, och mimarna var otroligt bra hästar. De gnäggade nästan bättre än hästarna själv... Den går bara till 18 september, men jag rekommenderar alla som kan att se den.


Älsklingen är på jobbet, ingen större överraskning där, men jag tror att mina skor har kommit. Tigermaten alltså. Eller en överraskning, men jag tror att det är skorna. Hämta imorrn och hoppas att de passar som de ska.


Katterna är lite sura, den goda kattmaten är slut. Missen äter mycket för att vara så liten och han vande sig snabbt vid att äta kattens goda djuraffärsmat istället för snabbköpsmaten som jag gav honom ute. Kräsna små kattkräk    Får be älsklingen att köpa lite mer, mina finanser är ett skämt just nu.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se