VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Ångestnatt

Av vintervild - 30 september 2010 22:24

Ångest. Matångest. Hatar att ha matångest, jag vet att jag inte borde men jag får det ändå. Har inte ens räknat mina kalorier, men efter en "middag" på 100 g choklad och ungefär lika mycket chips så är antalet högt. Jag vet att det inte är farligt, att jag inte kommer att bli en elefant, men så fort jag äter för mycket så känns det som att jag sväller upp och blir fetare än en gödko.

Jag försökte få upp det igen, men det gick inte trots att jag är illamående så nu sitter jag här illamående med ångest över det jag har ätit, över att jag försökte få upp det och över att jag överhuvudtaget har ångest. Kan det bli mer fel?


Älsklingen är påväg hem iaf, han kommer runt midnatt och jag hoppas att jag sover då. Imorrn löpträning på morgonen, psykolog, vila, pole, krama sönder älskling i småbitar. Undrar var jag skulle vara utan honom?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se