VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Eftermiddagsego

Av vintervild - 30 september 2010 16:38

Dörren var låst och alla missar var hemma så allt var bra. Om jag bara kunde komma ihåg det med, det är det värsta att inte veta.


Lunch med H var trevligt, vi åt god pizza på Teverebageriet. Hon vanligt och jag veganvarianten. Mums! Dit ska jag dra älsklingen någon dag, det finns ju mat till honom med där eftersom han inte äter veganmat.

Sedan handlade vi lite i veganaffären och gick en sväng i Söderhallarna. Köpte present till älsklingen:


 

Hardcoregodis


JD är inte hans favvo, men asken var söt iaf. Den innehåller mjölk så han får den alldeles själv, jag köpte tillräckligt med onyttigheter till migsjälv   


Tog lite egobilder på mina nya kläder, blev lite mysko blänk men jag är lite Photoshophandikappad så jag lyckas inte redigera bort det. Får gå lite kurs hos älsklingen tror jag.


 

Nej, tröjan är inte fläckig


 

Uppdaterad hårfärg och snygga kläder bakifrån.


Håret blev fint, men det kommer som sagt att lugna ner sig och bli mindre rött om några dagar. Helt perfekt då med andra ord. Jag älskar kläderna med, de sitter bra (även om jag inte lyckas få fram det på bilderna) och är otroligt snygga. Ibland blir det bara rätt.


Ikväll/natt så kommer älsklingen hem igen, men inte riktigt än. Om en timme ska jag bege mig mot ridningen och sedan bara slappna av.

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

30 september 2010 20:56

Oh, vad fint håret blev och jäklar vad långt hår du har!

Vad är målet?

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se