VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Minnesförlust

Av vintervild - 30 september 2010 10:02

Torsdag och snart helg för mig. Inte för att det innebär någon rast eller ro, jag vet inte när jag ska hinna slappna av med alla måsten. De flesta är mina egna, men jag kan inte riktigt leva utan att prestera. Vad är jag då?


Idag lunch o sällskap med H, sedan ridning i kväll. Det var länge sedan jag pallrade mig till stallet, men det är väll på tiden nu. Får se om jag minns hur man gör, kanske ramlar av pållen.

Imorrn psykologbesök, jobbigt jobbigt, intervallträning och start för poledance. Jag vill bli vigare och mer gracil och tänkte först på balett men hittade inga bra nybörjartider för vuxna på vettiga tider och dagar. Så jag kör på pole, jag hoppas att jag kommer att tycka om det och inte är dubbelt så gammal som de andra. Finns en viss risk, dock. Jag berättar mer imorrn. Jag har faktiskt inte sagt till älsklingen att jag ska börja på pole, det har liksom inte kommit upp. Får väll ta det med honom imorrn eller så.

Han lever förresten, och var lyrisk över landskapet där han är så kanske blir det dit vår semesterresa går.


Jag börjar bli lite rädd för mitt dåliga minne, jag minns absolut ingenting. När jag gick av tåget utanför jobbet idag så slog det mig att jag inte minns om jag kom ihåg att ta in katten från altanen innan jag gick. Lite panik, sedan började jag fundera om jag öht släppte ut katten i morse. Jag vet att missen är inne, han kom in innan jag gick, men jag minns inte hur han kom in för han låg inte i blomlådan utan kom skuttande? Kanske medan katten var ute? Men de låg båda i klätterställningen så de borde vara inne båda två...

Det är läskigt att inte minnas, jag minns inte heller om jag låste dörren men det brukar jag göra på rutin så den är förhoppningsvis låst. Det märker jag när jag kommer hem om inte annat...


Håret blev fint, btw. Det är väldigt rött nu, kommer att lugna ner sig om en vecka ungefär.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se