VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 september 2010

Om allt och inget

Av vintervild - 28 september 2010 19:47

Nu har älsklingen åkt sin väg, bara jag och djuren hemma. Kissen kom hem till slut, men jag tror att någon har varit elak mot honom för han var extra reserverad och behövde massor med gos för att kunna slappna av och hitta kurret igen. Nu ligger han och sover och vill inte gå ut.


Jag är trött, borde äta men tog lite chips och är inte hungrig. Mina saker som jag beställde förra veckan kom idag, allt passade fint och jag kommer med bilder när jag är på humör. Just nu är jag inte på humör för någonting. Försöker engagera mig lite i vad som helst, men jag orkar knappt tänka.

Jag har åtminstonde sett till att vara varm på jobbet, tjock tröja, lång kjol och handledsvärmare. Av angorakaninull. Måste hålla dem borta från katten, hon nosade och strök sig intresserat mot dem imorse innan hon tog ett stort bett. Kattgodis enligt henne, så om jag inte är försiktig så kommer jag hitta dem i strimlor. Missen tyckte bara att de luktade läskigt och jag måste ta av dem om jag ska få klappa på honom.


 

Supervarma angoravärmare


Trots att han bara kommer att vara borta i två nätter så kommer jag att sakna älsklingen massvis. Jag är van vid att han finns där åtminstonde några timmar per natt, och det blir ensamt och kallt i sängen alldeles själv. Jag hoppas att jag kommer att kunna sova någorlunda. Snart ska han åka bort igen, till andra sidan pölen med jobbet och då kommer han att vara borta längre. Jag ser inte fram emot det...


Jag vet inte vad jag ska orka göra idag, om jag orkar göra något alls. Vill helst bara sova hur länge som helst.

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

28 september 2010 21:37

Mjo, det är rätt så roligt att träna. Iaf när man ser resultat, men gå upp extra tidigt för det tror jag inte att jag skulle göra. Iaf inte ännu :p

Hur har det gått med bäddmadrassen? Hunnit köpa någon ny?

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se