VinterVild

Direktlänk till inlägg 28 september 2010

Morgonpigg med modifikation

Av vintervild - 28 september 2010 07:18

Har varit vaken ganska länge trots den tidiga timmen, har avklart en morgonjogg, dusch och frukost. Ska skjutsa mamma om en halvtimme ungefär och sitter och försöker att inte somna i soffan, lättare sagt än gjort.

Älsklingen sover, såklart, missen har inte kommit hem från nattens äventyr och gör mig väldigt nervös och katten halvsover i sin keps, men spanar med ett öga ut genom vardagsrumsfönstret för att se om kompisen har kommit ännu. Tycker inte om när missen är borta så länge, han brukar komma in innan älsklingen går och lägger sig, om inte så ligger han i blomlådan och väntar när jag går upp. Men ingen missen så långt ögat kan se...


Älsklingen ska åka bort idag, till utlandet på utbildning. Han kommer igen på torsdag så det är inte så länge, men några dagar får jag djuren klara oss själva. Vi kommer nog att överleva, ska försöka komma ihåg hur man gör.


Nu har det iaf ljusnat, var alldeles mörkt när jag begav mig ut tidigare. Ganska trevligt att springa i mörkret alldeles själv, bara jag och några hundägare ute den första tiden.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se