VinterVild

Direktlänk till inlägg 27 september 2010

Processen

Av vintervild - 27 september 2010 09:55

Måndag igen. Det känns som att det är måndag väldigt ofta, och helg alldeles för sällan. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken mer än att fortsätta andas.

Sitter på jobbet och får inget gjort, vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja eller hur jag ska gå till väga.


Psykologbesök var det i fredags som sagt. Vi gör framsteg, även om det inte är det minsta skoj. Inser att det är mer fel på mig än jag trodde, och att det har varit det länge. Vi rotar och petar i gamla synder som fortfarande gör lika ont som om de hände igår och som jag begravt under en fasad, för jag är visst otroligt duktig på att låtsas som att allt är bra. Bra på stresshantering, tills allt går sönder och jag inte orkar mer. Jag klarade ett helt liv innan det brast.

Det är det vi gör, raserar mina murar och letar efter orsaken till det hela. Den är inte självklar, ingen händelse i mitt liv där jag kan säga att depressionen satte igång, utan det är många små saker som en i sänder tagit mig hit. Och det under lång, lång tid. Jag vet inte om jag verkligen vill ta itu med allt, röra upp till ytan och minnas det som jag lyckats glömma så länge, men det verkar som att det är enda sättet att komma vidare. För tydligen ska man inte känna såhär, man ska se fram emot saker och vilja göra saker för sakerna skull, inte för att man har en tiger som nafsar en i hälarna när man inte orkar dammsuga.

Har jag hört.


Det är det vi gör, jag får se hur jag kommer att hålla ihop under processen. Hur många par skor som kommer att inhandlas under resans gång.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se