VinterVild

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Söndagsapati

Av vintervild - 26 september 2010 08:45

Gårdagen var trevlig, men tröttande. En lite för tidig morgon för att vara lördag följt av dyk gör så. De andra vi skulle dyka med, och som hade våra flaskor, var en timme sena men som tur var så var det vackert väder så jag och älsklingen satt och njöt i solen.

Dyket gick bra, vi hittade lite skräp och några fiskar som inte fick följa med upp, och det blev grillning i solen efteråt.


När vi kom hem så blev det varmt bad med lite vin, följt av några timmars sömn för både mig och älsklingen innan onyttig middag.


Idag är jag trött, överraskande eller hur? Sov länge med tanke på att vi sov middag, men det hjälper inte som vanligt. Ska ut och springa idag, långpass på schemat och jag hoppas att det hjälper.

Börjar bli riktigt trött på att vara trött, men vad ska jag göra? Ska lämna prover i början av oktober, och det kan ju bara vara hösten och mörkret som gör mig trött. Oavsett anledning så är det jobbigt att alltid vara trött...


Älsklingen sover och kissarna busar, som det ska vara. Jag funderar på lite te, borde äta frukost men är inte det minsta sugen. Blev för mycket mat igår helt enkelt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se