VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Trötthet fortfarande

Av vintervild - 23 september 2010 19:05

Nu är det helg för mig, det har jag sett fram emot hela veckan. Det har varit en lång vecka, den har gått i snigelfart och jag har varit så trött hela tiden. Jag hoppas att jag kan vila upp mig lite under helgen, även om det kommer att bli tidiga morgnar åtminstonde imorrn och på lördag. Nackdelen med att ha psykologbesöket inbokat på morgonen på min lediga dag, ingen sovmorgon.


Jag ska in och shoppa lite imorrn, smink och en träningstopp hade jag tänkt. Tänkte åka direkt efter psykologmötet så jag ska upp lite tidigare och hinna med lite löpning innan. Inte mycket, lite fartlek med uppvärmning och nedvarvning, men om jag ska vara på stan under dagen så finns en risk att jag dör i soffan så fort jag kommer hem. Det brukar bli så.


Älsklingen är på jobbet, igår (imorse?) så kom han hem halv fyra på morgonen, idag lovade han att inte stanna längre än till tio. Vi får väll se hur det går med det.

Det är dags för mig att få i mig lite mat, men jag är inte det minsta hungrig även om jag inte ätit sedan kl två och har varit duktig och har plockat undan i hallen och städat ur båda linneskåpen. Jag får se vad jag kan skrapa fram.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se