VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 september 2010

Mitt i veckan

Av vintervild - 22 september 2010 10:59

Vaknade inatt runt fyra av ett högljytt brak. Misstänkte självklart kissarna, men missen låg och såg oskyldig ut på klösställningen och katten var försvunnen. Det visade sig att ställningen vi satt upp på väggen för att hänga upp dykprylarna på hade bestämt sig för att ramla ner. Katten var där och nosade, och jag orkade inte ta uti med det just då så jag gick och lade mig igen. Måste kolla ikväll så att inget gick sönder i fallet, men jag tror inte det. Älsklingen märkte ingenting, han sover väldigt djupt...


Onsdag idag, den här veckan går så sakta och jag är otroligt trött fortfarande. Har börjat lägga fram min medicin på nattduksbordet och ställa klockan två timmar innan jag ska gå upp för att eventuell frukost inte ska inverka negativt. Än så länge så känner jag mig inte det minsta piggare trots dosökningen så jag är redo att prova det mesta. Ska lämna prover igen i början av oktober, får hoppas att det har blivit bättre då.


Träning ikväll, älsklingen kommer hem sent så jag får roa mig själv efteråt.

Tvättmaskinen verkar fungera igen, men ska köra en 90-tvätt för att skölja ur den ordentligt.


Förresten så måste vi köpa en ny bäddmadrass. Den är nytvättad och fin, både överdrag och skumgummi, men överdraget krympte ungefär 10 cm i vardera riktning så det går inte att sätta ihop dem igen. Kissarna är glada dock, för den ligger ihopvikt i hallen och är deras nya älsklingssovplats.

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

22 september 2010 19:58

Jo, jag jobbar på det. Försöker vila så gott det går, men är lite dålig på det där ändå.

surt med bäddmadrassen förresten, fast ibland är man glad att sånt händer ändå, iaf när man vill köpa nytt :P Sen kanske en bäddmadrass är det allra roligaste direkt...

C-vitamin ska vara bra, ja. får köpa något piller eller något tror jag för är inte så förtjust i citrusfrukterna :P

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se