VinterVild

Direktlänk till inlägg 21 september 2010

Ingen näktergal

Av vintervild - 21 september 2010 19:38

Det blev ingen sång idag, min sånglärare är sjuk så det får vänta till nästa vecka, förhoppningsvis. Har varit hemma några timmar och är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Kanske ska vila lite innan älsklingen kommer.


Jag har överätit med och har grym ångest för det. Jag ville få upp allt igen, men lyckades hålla mig borta och det är väll ett steg i rätt riktning. Jag har inte ätit extremt mycket, speciellt inte med tanke på att jag tränat mycket idag och dessutom inte ätit någon middag, mer än skräpet förståss. Men jag vill göra något åt det, vill få upp maten igen eller gå ut och springa eller gå eller vad som helst för att förtjäna det hela.

Så ja, jag har nog ätstörningar.


Tvättmaskinen har blivit knäpp med, tvätten luktar unket när den är klar. Jag har en misstanke om att den inte värmer vattnet som den ska, tvätten känns inte varm när man tar ut den och tvättar man i 60 grader så brukar den vara lite varm åtminstonde. Vi har bara haft den i fyra år så det borde inte vara uträknad riktigt, men det kanske är dags att investera i en bättre.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se