VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Duktig pålle

Av vintervild - 15 september 2010 21:48

"6 mimare 6 levande hästar" var verkligen underbar. Hästarna var jättefina och lydiga, och mimarna var otroligt bra hästar. De gnäggade nästan bättre än hästarna själv... Den går bara till 18 september, men jag rekommenderar alla som kan att se den.


Älsklingen är på jobbet, ingen större överraskning där, men jag tror att mina skor har kommit. Tigermaten alltså. Eller en överraskning, men jag tror att det är skorna. Hämta imorrn och hoppas att de passar som de ska.


Katterna är lite sura, den goda kattmaten är slut. Missen äter mycket för att vara så liten och han vande sig snabbt vid att äta kattens goda djuraffärsmat istället för snabbköpsmaten som jag gav honom ute. Kräsna små kattkräk    Får be älsklingen att köpa lite mer, mina finanser är ett skämt just nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se