VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

I regnet

Av vintervild - 15 september 2010 12:48

Kom nyss till jobbet, ska på teater ikväll och det kändes onödigt att behöva åka hem mellan. Tog med middag att äta innan jag går så allt är ordnat. Dessutom så vräkte det ner när jag vaknade imorse så jag kände mig inte så taggad till att gå upp, utan låg kvar en timme efter att älsklingen lämnat sängen.

Jag ska se "6 mimare 6 levande hästar" på Orionteatern. Inget jag skulle ha kommit på själv, men en på ridningen ville gå så vi är två till som ska med. Den har fått bra kritik, och saker som innehåller hästar kan aldrig gå fel, eller hur?


Något snällare tiger och elefanter idag, men inte mycket. Längtar efter att jag kan träna ordentligt igen, det får lite ordning på mig. Imorgon har jag ridning, men på fredag ska jag bege mig ut i skogen på en långtur. Trodde inte att det var möjligt att få abstinensbesvär av att inte springa, men tydligen så går det.

Ska träffa psykologen på fredag med, då kommer jag att behöva en långtur efteråt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se