VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Fina elefanter

Av vintervild - 14 september 2010 19:58

Panik just nu. Varför? En tant från sossarna ringde på och bjöd in mig på lite korvgrillning och tal av känd politiker. Eftersom det regnar, blåser och jag redan har röstat så kommer jag inte att gå, men jag fick dåligt samvete över det, över allt och har nu ångest. Normalt? Knappast... Försöker lugna mig med te och kissar, men det går inte så bra just nu.

Älsklingen? Ni kan väll gissa vart han är, tror att ni kommer att gissa helt rätt...


Jag tror förresten inte att katter är så smarta. Släppte nyss ut missen (han hade blivit förlåten av älsklingen och fått komma hem igen) trots att det regnar. Han sprang rakt ut, skakade på sig, funderade en stund. Gick ut på gräset och blev förvånad över att det regnade där med, funderade en stund. Gjorde en blixtattack mot syrénbusken och blev mycket besviken när det regnade även där och när jag öppnade dörren kom han in snabbare än blixten.

Det hindrade honom inte från att vilja gå ut igen en halv minut senare. Puckokatt.


Men söta är de hur som helst.  Kattboll  Smält katt


 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

15 september 2010 09:58

Jo, jag känner igen den känslan. Inte riktigt när det gäller skor och shopping, men om annat.

usch vad jobbigt att inte få bestämma något om resan, vill också ha den kontrollen att bestämma när/var och boka och så så att allting är ordnat, men det blir nog bra ändå tror jag :)

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

15 september 2010 10:00

nu skrev jag nyss en kommentar, men tror jag lyckades radera den på något vänster så det får bli en kort sammanfattning:P

1. förstår känslan angående skorna och tigern, fast jag känner så angående annat.

2. jobbigt att inte bestämma något om resan, men som du säger så kan det nog vara bra för dig även om det är svinjobbigt :)

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se