VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

En ny dag?

Av vintervild - 14 september 2010 09:26

Det blev en tidig morgon idag, gick på morgonpasset Body Pump 06.45 Ibland så kan jag vara hurtig, och det var riktigt trevligt så fort jag vaknat till ordentligt. Dessutom så kom jag till jobbet i vanlig tid runt nio så jag behöver inte jobba längre. Det enda är att jag glömde att ta med lunch, jag får leva på smörgås, te och frukt idag helt enkelt.


Missen är i onåd hos älsklingen. Jag vet inte exakt vad som hände, men jag vaknade inatt av krasch och klirr och när jag gick för att besöka toaletten så var älsklingen arg och missen utkastad. Jag var alldeles för trött för att ta reda på exakt vad som hänt, får fråga ikväll. Missen syntes inte till när jag gick, jag hoppas att han mår bra och vågar komma hem igen.


Jag måste sätta upp en plan om hur jag ska bekämpa tigern innan den blir alldeles för stark. Jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja och hur långt jag ska gå. Jag måste be älsklingen om hjälp, men det är svårt när han jobbar så mycket och det är oftast när jag är ensam som tigern känns som störst och hungrigast. Det är så svårt att låta bli att mata när den ryter och jag har massor med tigermat framför mig...


Älsklingen satte ner foten om resan förresten. Jag vill alltid bestämma och planera i förväg, helst skulle jag vilja boka allt redan idag även om vi inte ska åka förrens i november-december. Älsklingen är inte sådan, och nu har han bestämt att det är hans resa och han bestämmer vart vi ska åka och när och jag får vacker vänta. Otroligt stressande för mig, men samtidigt väldigt nyttigt. Men jag hoppas att han bestämmer sig innan jag börjar klättra på väggarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se